Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Покажете си детските стаи - тема 26

  • 39 057
  • 749
# 570
Момичета,
моля споделете как закачате плакати? Мисля варианти за рамкиране и тем подобни.....

Също така съм в избор на шалте за момче и момиче, за единично легло Malm (Икеа).
За сега тези са ми фаворит:
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=131&pid=132546&sgid=131
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=131&pid=132542&sgid=131
Виж целия пост
# 571
Бихте ли споделили идеи за детска стая за момчета, двама тийнеджъри, с квадратура 23 квадрата. В момента  в стаята са налични две легла ъглови и един диван. Чудя се за гардероб, нисък тв  модул, бюро, етажерка. Някакви идеи, или модели?
.
Виж целия пост
# 572
Vanneto, най добре покажете снимка на наличните мебели, за да получите адекватни съвети, какви цветове харесват тинейджърите?
Виж целия пост
# 573
Бихте ли споделили идеи за детска стая за момчета, двама тийнеджъри, с квадратура 23 квадрата. В момента  в стаята са налични две легла ъглови и един диван. Чудя се за гардероб, нисък тв  модул, бюро, етажерка. Някакви идеи, или модели?
.
Щом са тинейджъри най-добре идеите да дойдат от тях.
Виж целия пост
# 574
Щом са тинейджъри най-добре идеите да дойдат от тях.
Точно така, но за целта, според мен, би било от полза да видят и снимки на нещо вече направено и евентуално да си харесат някоя идея или да си направят комбинация от харесвания. Затова снимки на говоти стаи няма да излишни, а и темата е за това.
Виж целия пост
# 575
А аз дапитам дали за тази възраст не е по-добре да им обособите по една стая на всеки (ако има тази възможност, де).
Виж целия пост
# 576
Ето една любима за мен идея:
Виж целия пост
# 577
Много интересно и за всеки си има отделен кът.
Виж целия пост
# 578
Ако има кой да се катери и да сменя чаршафи.
Виж целия пост
# 579
Дойде време за ремонт и на втората детска стая (за момче на 10 години).
Размерите са 2,5/3,2 м. В стаята ще има легло, бюро и библиотека, в момента чертая проекти и пращам на бъдещият ползвател, за да одобрява...
Иска стаята да е с една нарисувана стена (тази до леглото ми се струва най-подходяща за целта), на която да са планетите. Иска и тавана да е тъмно син (така и не успяхме да му избием от главата тази идея).
Чудя се, ако таванът действително е тъмно син, то рисуваната стена също ще е такава... Тогава другите стени и мебелите какви да са, така че, в тази осем квадрата кутийка, все пак да не стане като в катакомби Rolling Eyes
Сравнително светла е стаята, със североизточно изложение. Има прозорец и врата към балкон.
Входната врата за стаята е плъзгаща се, а балконската се отваря навътре.
Всъщност, ето направо скицата, какво сме решили до момента.
Ще бъда благодарна на всякакви съвети и идеи!
Скрит текст:
Виж целия пост
# 580
Ако таванът е тъмно син, стените е добре да са бели.
Виж целия пост
# 581
Много светло и бледо лимонено жълто също ще върви с тъмно синьо, който е много богат наситен цвят. А и част от планетите със сигурност ще имат жълто в тях. Или за по-смелите - светла охра (горчица), клоняща към старо злато. Синьото е студен цвят, бялото - също. Контраст с топъл цвят като много светло жълто или със светла горчица би балансирал дълбокото синьо (предполагам става дума за нощно небе, а не за лазурно синьо тропическо небе). Предлагам по-светли цветове, защото наистина стаята е малка и да не стане като пещера.

Естествено зависи и от цвета на вече съществуващите мебели. Лампа не с една крушка, а с много крушчици, би създавала отблясъци на тъмния таван като звездички. Освен ако тийнът не реши, че е много женско. Laughing

Виж на този линк комбинации със синьо, Midnight Navy го имам - боядисвах шкафчета с него и съм тотално влюбена в цвета, gorgeous!
https://www.crownpaints.co.uk/inspiration/trends/spring-summer-2019/immersed

Виж им сините и жълтите цветове, при мен на монитора жълтото lemon squash не излиза такова, каквото ми е на стените в кухнята. В действителност е много бледо и светло жълто. Виж и специалните им латекси - металиците, за планетите например.  Имат приложение (има линк на страницата), в което можеш да вкараш стаята и да комбинираш цветовете. Поне за експериментиране ти върши работа, не те задължава да купиш техните латекси.
В магазина им на Пенчо Славейков (ако си от София) имат мацнати на гипскартон практически всички цветове, а и имат и тубички с мостри (по 4,50 лв. бройката), ако искаш да видиш вече на собствената си стена (за препоръчване).
Виж целия пост
# 582
Ако стената с планетите е тъмно синя, таванът може да е същия десен със съзвездия. А другите три стени в бяло.
 Ето какво намерих в Пинтерест.
Виж целия пост
# 583
Ако има кой да се катери и да сменя чаршафи.
Ползвам чаршафи с ластик и не ме затруднява смяната. Не се налага да се качам горе, местя си стълбата.
Виж целия пост
# 584
Страхотни сте! Много благодаря!
Една от идеите му беше, тавана да е дневно небе (стаята на сестра му е така с нарисувани звездички и луна с фосфорна боя) и мебелите да са бледо жълти (лимон Сорбе е цвета).
Ще боядисваме с Vechro и ще разгледам и тяхната палитра, за да изберем с точност цветовете.
Бяло със сигурност няма да е, по-скоро нещо съвсем светло сиво. Коридорът ми е бледосин с бледожълти мебели - стои страхотно, но си мисля че тъмносиньото на едната стена и тавана, някак си няма да стои добре с бледожълти за другите стени, а ярко жълтото ще отнеме от акцента на рисуваната стена Rolling Eyes
Осветлението трябва точно в момента да го мисля, защото утре имам за цел, да отбележа къде и какви осветления и контакти ще има
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия