Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Покажете си детските стаи - тема 26

  • 40 388
  • 749
# 735
Само шкаф.

Чекмеджето задължава от към тежест.
В чекмедже вещите се трупат една върху друга.
Чекмеджето побира малко, в шкафа организацията е по-лесна, според мен.
Виж целия пост
# 736
И аз съм за чекмеджета, като беше малък сина ми, там слагахме учебници и тетрадки и на самото чело с цветни листчета му лепях по кой предмет, за да се ориентира по лесно.
Виж целия пост
# 737
Ако е сам с рафтове, дали няма да е по-удобно да е висок шкаф, вместо показания нисък?
Хем във височина ще се оползотвори пространството. Хем няма да се навежда много за средните и горни рафтове ?

Или висок направо шкаф отдолу с чекмеджета, нагоре с рафтове и вратички ?

Забравих - нашите учебници и тетрадки стояха в у-ще. Вземахме ги в петък но само за да прегледам какво са писали и пак прибирахме всичко в раницата да не забравим нещо. Та реално нямах нужда от място за тях...
Виж целия пост
# 738
Този е много удобен https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/drawer-units-stor … onteiner/10192824, има и по голям.
Виж целия пост
# 739


Или висок направо шкаф отдолу с чекмеджета, нагоре с рафтове и вратички ?Трябва ми нисък, за да го пъхна в една "дупка", която ми е единствената възможност за допълнителен шкаф. Всъщност въпросната "дупка" е досегашното място на бюрото, а самото бюро ще местя до прозореца.
Виж целия пост
# 740
Над дупката какво има..стана ми любопитно...

Оф..аз пък хич не обичам достъпът до прозорците ми да е препречен от мебели - ниска съм и не мога да връткам щорите и да го отварям. 😆
И нищо нямам пред/под тях ☺

Обаче тая детска не мога да я подредя...и сега и климатика не знам къде да бодна че да не пречи при бъдещи размествания...и още го мъдря...а трябва да го поръчвам вече..пфффф...

Малка пуста тая стая...малкааааа...
Виж целия пост
# 741
Тете, "дупката" идва от П-образната секция.

И аз не обичам да ми се препречват прозорците, но иначе бюрото се намира далеч от прозорец. До сега го ползваше за компютъра и не беше нужна светлина, но вече е наложително и ще се мести под прозореца. Другият вариант беше да сложим бюро в хола, но не ми допада никак.

И нашата стая е малка, та затова така пъхам по "дупките".

Успех ти пожелавам с наместването на климатика. Такова чудо ние нямаме и поне този дерт ми отпада. Иначе не знам и аз къде щях да го забода.
Виж целия пост
# 742
Аз също съм за чекмеджета. В началото, до 5 клас, моят син в стария апартамент беше с шкаф.Винаги се наблюдаваше лек хаус.А той е доста подредено дете. Нямаше видимост назад,когато е дълбок шкафа .И реално площта не оставаше добре оползотворена.
Виж целия пост
# 743
Тези шкафове ми се виждат удобни.
 
И този съм харесала. Такъв същия ще е и гардероба.

Това са единствените цветове,които ще ми се вържат,защото леглото е светъл дъб и пода също. Силно се колебая дали да сложа тапети от този тип
Или ето такива картини-канави просто върху боядисана с розов латекс стена. Така или иначе ще има достатъчно шарении и играчки в стаята.


Виж целия пост
# 744
И аз съм "за" чекмеджета, но не дълбоки. Всяко нещо си има местенце и се открива лесно. В шкаф не знам как бихте  организирали всичко.


Това са плитки чекмеджета под самото бюро, освен тях имаме и точно показания модел контейнер на Икеа, аналогично подреден с моливи, бои, несесери и т.н. Моите щерки не са от най-подредените - често не се вижда какъв е цветът на стола от купчина дрехи, но бюрото и контейнерът са винаги подредени.
Виж целия пост
# 745
Аз съм категорично за чекмеджета. Беше с шкаф и ставаше едно безобразно натъпкване на учебници, тетрадки, помагала, боички, моливи и други, в резултат на което при всяко отваряне поне половината от съдържанието изпадаше.
В последствие купихме шкаф с плитки чекмеджета. Сама направи организацията кое чекмедже за какво е, започна бързо да си намира нещата и редът възцари изведнъж Simple Smile
Виж целия пост
# 746
Учебниците им са в папки-джоб - изискване от училище, като вътре в папката е всичко по дадения предмет. Държат ги на етажежерка, както са си папките.
Виж целия пост
# 747
Здравейте! Може въпросът ми да не е точно за тук, но не намирам по-подходяща тема.
Искам да променя цвета на детската маса и столове на ИКЕА от серията MAMMUT. Бели са, искам да ги направя кафяви. Някой с опит и идеи дали е възможно? Мислех си за спрей евентуално, но се чудя първо дали е безопасно и второ какъв ще е резултата.
Виж целия пост
# 748
Учебниците и тетрадките са в папки и в щкафчето отстрани, на рафтовете. Има и чекмедже да дребните неща, но е кошмар вътре. Търся такива разделители като на снимката по-горе.
Виж целия пост
# 749
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия