За консервирането, или как да си приготвим зимнина. 8-а тема

  • 53 957
  • 768
# 60
И последната зимнина от зеленчуците е заложена
Виж целия пост
# 61
Рачел от тиква
Виж целия пост
# 62
Новата "реколта" царска туршия
Виж целия пост
# 63
Виж целия пост
# 64
пеич, къде живееш?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж целия пост
# 65
Скрит текст:

На север. Simple Smile
Виж целия пост
# 66
ако посред нощ видиш някой да ти се мята на балкона, да протяга точилка с кукичка накрая към луканчиците, или да ти рови из бурканите с туршията, да си знаеш - аз съм.
Simple Smile
Виж целия пост
# 67
Скрит текст:
ако посред нощ видиш някой да ти се мята на балкона, да протяга точилка с кукичка накрая към луканчиците, или да ти рови из бурканите с туршията, да си знаеш - аз съм.
Simple Smile

Давам доброволно.................... щом е посред нощ. Simple Smile
Виж целия пост
# 68
И ние спретнахме луканчиците.
Виж целия пост
# 69
Ето такива коледни украси като на Пейч уважавам аз.
Виж целия пост
# 70
Дунавска салата


Царска туршия
Виж целия пост
# 71
Времето е топло . Може да  заложа консервната тенджера на оджака на двора .Киселото зеле е превъзходно. Време е да  консервирам някоя е бурканче  да има .
Виж целия пост
# 72
Здравейте, търся рецепта за консервиране на пържен патладжан, с който след отваряне може да се приготви мусака например. По същият начин бих искала да консервирам и пържени тиквички.
Виж целия пост
# 73
shadow13, приятелка пържи лятно време тиквички, имат в градината, слага ги в пликчета и във фризера. Хубави са, яла съм ги овкусени с чесън, магданоз, оцет май....Все се каня и аз да пробвам и все нещо се заплесвам. То вече целогодишно ги има по магазините, но летните от домашната градина са си други.
Виж целия пост
# 74
Скрит текст:
Здравейте, търся рецепта за консервиране на пържен патладжан, с който след отваряне може да се приготви мусака например. По същият начин бих искала да консервирам и пържени тиквички.


https://ipeychev9.blogspot.com/2016/08/blog-post_7.html


След размразяване ги мариновам по тази рецепта
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия