Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хайде на театър - 6

  • 39 984
  • 730
# 690
Здравейте, моля за мнение за постановката  БЕЗ ЗАДРЪЖКИ!
Виж целия пост
# 691
"Без задръжки"от Жорди Галсеран в Сатиричен театър - Кадиев има натрапчив маниер да говори с изкуствено глух," състарен" глас, сякаш е певица, която го пести. Може би вярва, че му придава дълбочина. От сюжета нищо не помня. Актьорите играят с пълно отсъствие на емоция. За мен е претупан спектакъл.
Виж целия пост
# 692
Гледах днес " За какво ви е Дон Кихот" в Сатирата. Като цяло постановката беше приятна и ми допадна. Очаквах може би само да е с една идея по-смешна.
  Много ми хареса Калин Сърменов, смятам, че ролята на Дон Кихот му приляга чудесно. Геро също се справи добре. Александра Сърчаджиева  не ми хареса.
Виж целия пост
# 693
Някакво мнение за Развратникът в театър София?
Виж целия пост
# 694
Какво пишело на сайта на Сатиричния театър :

С покупката си на билет, билетопритежателят се задължава да спазва общоприетите норми на поведение в мястото на представяне на сценичното произведение, а именно:
11.1. Да заеме мястото си до обявения начален час, както и навреме за второ действие след антракт. Не се допуска влизане на зрители в залите след началото на представленията, за да не се възпрепятства нормалното им протичане. Театърът не носи отговорност за местата Ви, ако не сте ги заели до обявения начален час.

11.3. Да не внася храна и напитки в залите;
11.4. Да не възпрепятства по никакъв начин нормалното провеждане на представлението;
11.5. Да изключи мобилните си телефони по време на представлението;

Само на сайта на Народния театър съм чела подобни неща.
Виж целия пост
# 695
Снощи бях на "Една седмица, не повече", определено не беше моята постановка и не бих я посетила отново.
НО актьорите са сред любимите ми и лошо няма да кажа! На моменти просто си ги гледах (особено Димо Алексиев) Satisfied Relaxed
Виж целия пост
# 696
А аз гледах "Вечерята"🙈 Една от най-зловещите постановки, които съм гледала...
Постановка, прилягаща повече на "Малък градски" или "199"...
Лилия Маравиля изигра брилянтно едно безскрупулно чудовище, опаковано в нежна женска сладост, от което кожата по тялото ти настръхва - не знам дали от отвращение или от ужас, че същото такова чудовище може да се спотайва някъде дълбоко в теб, самият. Много различно, остро, провокиращо въпроса :"Докъде сме способни да стигнем, за да защитим себе си и децата си? Дали нормата "добро и зло" не зависи все пак и от гледната точка?"
Лично за мен беше огромно удоволствие да го гледам!
Виж целия пост
# 697
Много харесвам Лилия Маравиля, бих я гледала с удоволствие.
Виж целия пост
# 698
Джинджър,
Препоръчвам ти книгата. Както и всички останали на Херман Кох.
Виж целия пост
# 699
Гледала съм Лилия Маравиля във "Всяка година по същото време" и в "Алонсо". Много ми харесва тази актриса, страхотна е.
Виж целия пост
# 700
Джинджър,
Препоръчвам ти книгата. Както и всички останали на Херман Кох.
Благодаря, Зигизаги! 😘
Аз я прочетох специално преди да гледам постановката/малко ми се притъпи усещането, като знаех какво ще се случи, обаче 🙄/. Но с удоволствие ще прочета и другите му книги!
Виж целия пост
# 701
Номинации Икар 2020

гласуване на публиката 2020
Виж целия пост
# 702
Здравейте,
Моля, за мнения за "Жена без значение" в ТБА.
Виж целия пост
# 703
Вчера гледах “Пияните” в МГТ “Зад канала”. Толкова много ми хареса! Изключително нестандартна, модерна, едновременно болезнено откровена и разсмиваща до сълзи. В един момент публиката се заливаше от смях, а в следващия в залата наставаше абсолютна тишина.
Актьорите бяха на висота, но винаги сред добрите има и най-добри. Тук не мога да не откроя Владо Пенев и Бойко Кръстанов. На втория искрено стискам палци да вземе поне Икар тази година. В играта не Геро не видях нещо уау, но пък персонажът му внасяше колорит и ирония в иначе трудните за преглъщане теми.
Много приятно впечатление ми направи публиката - емоционална, реагираща адекватно на сменящите се сериозни и смешни сцени, аплодираща. До нас имаше група младежи в гимназиален курс - толкова възпитани деца, веднъж как някой от тях не почна да шушука, да шумоли, камо ли телефон да извади. Казах си, има надежда! Heart
Със сигурност това не е постановка, която мога да препоръчам на всеки. Но се радвам, че й дадох шанс. Мъжът ми (неочаквано за мен) също се впечатли и доста време след края й обсъждахме “а пък играта на Иван Бърнев... ами сцената с венчавката колко беше.... и т.н и т.н”
Виж целия пост
# 704
Бях на "Примадони". Очаквах голям смях, но не ми се получи. На "Живак", "Операцията" и "Чамкория" се смях много повече.
Сашо Кадиев през половината време игра Катето Евро.

Извинявам се за хейта, но така го видях с моите очи.

На 8 февруари съм на "Между два стола" и се надявам да ми е по-забавно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия