Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Белег

  • 180
  • 4
Здравейте. Бих желала да ми дадете един съвет. Преди 2 месеца си срязах крака и мускула. Тоест белега който ми остана след операцията е много натрапчив и много голям. Въпроса ми е ако сте имали такъв проблем с какво сте се мазали белезите за да се махнат до някъде. Тъй като не знам на къде да се насоча
Виж целия пост
# 1
Има доста кремове за премахване на белези. Ако те не помагат, пластичната хирургия предлага решение. Може би е най-добре с лекар да се консултирате.
Виж целия пост
# 2
Пробвай с цикатридина.Чух че било много ефикасно точно за такива неща.Но мисля че е малко скъпичко.
Виж целия пост
# 3
Цикатридина, био оил и тхерезиън Ойл. И трите ползвах след секцио и белега си стои все едно е рязан преди седмица! Консултирайте се с лекар най-добре.
Виж целия пост
# 4
Белегът след време ще избледнее напълно и БЕЗ НИКАКВИ МАЗИЛА, но при близък поглед ще се вижда, че не е рожденна кожа.

Козметичната индустрия ще ти пробута хиляди (наистина хиляди) помади, претендиращи, че "спомагат" за ускоряването на този порцес, но ако козметичната индустрия не лъжеше, тогава всички щяхме да изглеждаме 16-годишни, слаби, с изпъната кожа и лъскави гъсти коси до кръста.Първата година обаче разликата в цвета наистина е очевидна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия