Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лечение на алергия с имунотерапия и по-точно със Сталорал

  • 67
  • 1
Здравейте !
Дъщеря ми е с доказана алергия към домашен прах, мухъл, плесен, полезни,  треви, цъфтящи растения , кучета и май това. От 2016 година отлагам лечение с въпросната имунотерапия, все имам надежда, че ще израсте тази алергия и няма да се налага да тровя органима  и с нещо, което нямам желание да давам. Посетихме трима алерголози и тримата казаха, че няма друг начин лечението е едно само със Сталорал. След просто изчисление пресметнахме,  че ако започнем лечението, което е минимум 3 години, ние трябва да инвестираме в лекарството първи я месец почти 500 лева, а всеки месец да имаме едни 240 лв. 
Имам въпроси към тези, които са започнали и лечение: Как се повлиявя организмът ви от тях? Има ли подобрение?
И въпрос към тези, които не го приемат: влошават ли се нещата при вас, след като не приемате лекарството?
Виж целия пост
# 1
Много сложен въпрос. За мен лечение трябва да се предприема.  То просто отлага влошаването на състоянието на децата. Особено ако има алергии към полени.
Дъщеря ми на 16 направи астма на алергична основа. С доста повече алергии от вашите. (полени, домашен прах, мухъл, влага, пернати, млечни, рибни, шоколад, някои меса. ) предприехме лечение и го провеждаме вече 5 години. Нещата претърпяха положително развитие когато замина да студенства във Виена. Там продължава лечението но определено има подобрение. Дори спира ериуса който в бг пие нон-стоп. Общо взето нямате избор, колкото и да е скъпо.
Като любопитен факт да кажа че с международната здравна карта-тестването, изработката на десенсибилизаторите, поставянето е безплатно. Единствено плаща 5 Евро обработка на рецепта. Тука в бг  беше прахосмукачка за пари - за всяко нещо - даже за поставяне на инжекциите. Ужас е с това българско здравеопазване.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия