За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 28 481
  • 743
# 495
Здравейте, може ли някаква рецепта за шницели, ако може да са с някаква панировка!
Виж целия пост
# 496
sislaka, аз имам много лесна рецепта за шницели.
Купувам шницели от Била - продават в тарелки и са тънко нарязани, на етикета пише точно "Шницели".

Начуквам допълнително, за да станат още по-тънки. Режа ги на две половини, защото са доста дълги.

Подправям леко със сол и черен пипер.

Овалвам в галета и след това в разбито яйце. И пържа.
Виж целия пост
# 497
шницел виенски  Simple Smile от месо https://pep-4o.blogspot.com/2014/01/blog-post_15.html
и шницели от кайма https://pep-4o.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html
тези са на Валя - икономичните шницели, без панировка http://valia-recipes.blogspot.com/2012/11/blog-post_4681.html Сипваш с лъжицата и пържиш.
Виж целия пост
# 498
Скрит текст:
Здравейте, може ли някаква рецепта за шницели, ако може да са с някаква панировка!

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/09/blog-post_18.html
Виж целия пост
# 499
Много благодаря, ще изпробвам всички предложения!
Виж целия пост
# 500
Ние пробвахме преди година едни в Мюнхен, в които се влюбихме и оттогава се опитвам да ги доближа, стават много вкусни:
Купувам месо - шницели от Лидл. Мажа го с горчица, остава да престои така 1 час, овалвам брашно, яйца, брашно и пържа.
Месото става изключително крехко.
Виж целия пост
# 501
Брашно-яйце-галета
Температурата на олиото също е важна...
Виж целия пост
# 502
Или корн флейкс вместо галетата, ако се харесва хрупково да има. Simple Smile
Виж целия пост
# 503
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_205.html

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_39.html
Виж целия пост
# 504
Имам 10-15 отровно люти чушки, но са зелени.
Какво да ги правя?
Нищо с рязане, моля.... не искам и да ги опуквам, че ще пукна в кухнята....
Дали мога да ги изсуша? Една е тръгнала да се разваля....
Виж целия пост
# 505
Имам 10-15 отровно люти чушки...
Замрази ги. Още повече като са толкова люти, както са замразени настъргваш на ренде в ястието/салатата или др., колкото ти трябва и връщаш.  Simple Smile
Виж целия пост
# 506
Аз съм за сушенето, но поне на 2 е добре  да ги разрежеш. След това може да смелиш и да съхраняваш в буркан и да добавяш където е нужно.
Виж целия пост
# 507
Ооо абсурд да ги замразявам и стържа.... 🙄

Просто незнам дали зелени стават за сушени, иначе червени си нижа и суша....
Освен да мариновам няколко цели и няколко да пробвам да суша.🤔

Смилането също е доста рисковано....
Виж целия пост
# 508
http://pep-4o.blogspot.com/2011/09/blog-post_07.html?m=0 в 1 бурканче с оцет, сол, захар и вода
Ще потъмнеят и гният, зелените освен в сушилня не стават да сушиш като червени
Виж целия пост
# 509
Подозирах нещо подобно....
Значи утре отиват в буркани.

В момента имам листа от латинки и пащърнак. Тях мога ли да сложа? Нали са само да натискат ....🤔
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия