Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата 5 тема 4

  • 32 542
  • 1 133
Две групи участници ще влязат в две отделни ферми на 6 септември пред погледа на зрителите на bTV. Темата „Нов свят“ е актуалното предизвикателство за зрители и участници в предстоящия сезон, която ще постави на фокус социалното разделение в обществото ни. Тя е в унисон със световните тенденции и проблеми и тяхното измерение в България.

В петия сезон на най-гледаното риалити у нас всяка от двете ферми ще има свой наставник, който ще се стреми да предаде ценности като трудолюбие и уважение към земята и традициите. Това са опитните фермери Марин Петров и Росен Николаев. Двамата ментори ще напътстват участниците как да изградят стопанствата си сами, като отглеждат зеленчуци и се грижат за животните. Както обикновено, всяка седмица те ще дават и специалните задачи на играчите, а в края й ще проверяват и оценяват труда им.


Старите теми
https://www.bg-mamma.com/?topic=1080275
https://m.bg-mamma.com/?topic=1138774
https://m.bg-mamma.com/?topic=1147789

https://m.bg-mamma.com/?topic=1149572
Официалната страница във Фейсбук
https://www.facebook.com/fermata.btv/
 
Фермата в Инстаграм
https://www.instagram.com/fermata.btv/

УчастнициВиж целия пост
# 1
Мерси за темата Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Интересен спойлер.🙂
Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 3
За спойлера - не са приключили снимките, другата седмица са към края вече.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата! Flowers Bouquet

Аз да си кажа, че все още нямам фаворит за спечелването на Фермата. По някъв подсъзнателен начин симпатизирам на Силвия и за себе си не мога да го обясня. Нищо кой знае какво не ни показват от нея, но пък си работи без изхвърляне, весела е и като външност ми харесва.
Виж целия пост
# 5
За спойлера - не са приключили снимките, другата седмица са към края вече.
Сигурен ли си? Smile
Виж целия пост
# 6
Прекалено вятърничава ми е Силвия.
Виж целия пост
# 7
И аз да се разпиша.
Относно Сами и че е навън.
Миналата година снимаха в един ден наставниците с кошниците и дуела. Няколко пъти го виждах в личните дневници на участниците. Т.е. телевизионната седмица се снима максимум за 5 дена ако това е практика.
Вчерашния дуел /37 еп/ е сниман на 1 септември. 84 са епизодите без финала. По сметки на пръсти, би трябвало да са приключили ако работят без почивен ден или да са накрая ако все пак имат дни в които 'почиват'.
Та това кой е навън към момента май не е много показателно вече.
Ако не греша генерално разбира се. Laughing
Виж целия пост
# 8
Не знам за Силвия. Не ме впечатлява особено, а и не знам как ще е на дуел.
Сега искам да изчезнат Бети и Паулина.
И двете са ми противник.
Виж целия пост
# 9
Снимките са приключили в петък. Ние ще гледаме финал на 14 декември.
Виж целия пост
# 10
Бети за мен носи една как да кажа - цветност. Хем товари, обаче се и смея с нея. Smiley А работата ѝ по двора показа какъв перфекционист е. Стопи им лагерите, но работи усърдно и до последно.

Паулина е мързелива нагаждачка. Да си тръгва, тъкмо ще видим любовта им с Красимир  ще издържи ли на раздялата Wink
Виж целия пост
# 11
Снимките са приключили в петък. Ние ще гледаме финал на 14 декември.

Не мисля, към 9то число на месеца са останали 9-10 човека във фермата. 4ма финалисти, тоест към 5-6 човека трябва да са отпаднали за 9 дни. Да кажем, че на финала нали се гласува двама на финал директно, и 2ма мъже и 2 жени се борят за финал - отпадат 2ма в рамките на 2 дена. И остават за отпадане още 3 или 4 участника за 1 седмица, което ми се струва невъзможно.
Виж целия пост
# 12
Какво мислиш и как стоят нещата са различни неща.
Виж целия пост
# 13
Джоли, мерси за новата тема. Аз гледах дуела снощи, благодарение отново на Mari Mar. И не ми е ясно, кога и как Паулина тъй се сдружи с Ивайло,че накрая даже сълзи пусна.
Виж целия пост
# 14
Благодаря за новата тема🌹😊
Снощи много се изненадах от подкрепата на Пацолина към Ивайло. Не бях забелязала чак пък толкова да са близки. А относно това, че и бил като баща, ами той наистина няма поведение на мъж на 36 години. Ако не бяхте писали тук, щях да си мисля че е към 50+. Малко  като Караньотов миналата година го докарва.
От снощи се опитвам да се сетя, Георги с кого се бори на Горящата каруца миналата година? Някой помни ли? Още в първия епизод за първи фермер им беше битката. Георги го помня, че много мъжки се бори,  обаче другия кой беше🤔?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия