Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

  • 7 698
  • 373
Почистването на филтъра на вратата е вече в историята!

Благодарение на технологията AutoClean вече няма нужда от филтър на вратата. Прецизно проектираните сушилни с технология за автоматично премахване на власинки почистват пуха след всеки цикъл, така че вече не е нужно да го правите вие. Нашата сушилня AutoClean е първата сушилня с термопомпа без филтър на вратата и с кондензатор, който се самопочиства, затова не е нужно да се притеснявате за почистване на власинките след всяко сушене.


Постоянно ефикасно сушене без усилие, цикъл след цикъл.

Сушилните с конвенционални филтърни системи са склонни да губят енергийна ефективност с течение на времето, ако не се почистват редовно. Това са първите сушилни с термопомпа без филтър за власинки и с кондензатор, който се самопочиства, така че поддържат автоматично постоянно ниска консумация на енергия и без да е необходимо почистване. Резултатът: най-висока ефективност на сушене и висока енергийна ефективност.Най-умният начин за перфектно пране: Smart Dry.

Изборът на подходяща програма за сушене, която пасва на прането ви, никога не е бил толкова лесен. С термопомпени сушилни Bosch със Smart Dry на Home Connect програмата за сушене се избира автоматично въз основа на информацията от последния цикъл на пране. Тази технология позволява комуникация между пералната машина и сушилнята чрез безжична мрежа. Това е най-умният начин на пране.


Намалете купчината за гладене с натискане на един бутон.


Iron Assist улеснява гладенето. Той разпръсква естествена пара, която прониква в предварително загрети текстилни изделия и видимо ги изглажда. Тази допълнителна обработка с пара намалява или дори премахва необходимостта от гладене на изсушени дрехи. Резервоарът трябва да се пълни само с чешмяна вода. Налични са 3 различни програми за подпомагане на гладенето, като количеството на парата е оптимизирано за съответното зареждане: 1 програма за костюми, 1 за ризи или до 5 програми за тениски.
Впечатляващо качество и дизайн, които правят живота по-удобен.


Грижливо разработен дизайн преминава през всеки детайл на всеки уред на Bosch – от перфектната дизайнерска линия на нашите премиум перални и сушилни с термопомпи до интуитивните контролни панели и впечатляващото качество на металните елементи на вратата. TFT дисплеят на ComfortControl Plus ви помага да изберете най-подходящите настройки на вашия роден език, а известията ще ви информират непрекъснато по изненадващо лесен начин. Устойчиво качество, което прави живота по-удобен.

Още за иновативните сушилни машини Bosch можете да видите ТУК.

Полезни материали:
5 лесни стъпки за почитането на филтрите за сушилни
Съвети за премахване на гънки и намаляване на усилията за гладене
Сушилни SelfCleaning Condenser
Сушилни с филтър Easy Clean


Включете се в играта на Bosch!

Включете се в темата до 12.11.2019 г. и споделете с нас кои от възможностите на новите сушилни машини Bosch ви заинтересоваха най-много. Петима от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят награда – стилен кош за пране, който да направи по-приятно едно от домашните ви задължения.
Запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
Впечатлих се. Основно от самопочистването. Останалите функции не ме вълнуват толкова, даже не бих ползвала връзката с пералня...препрочитам простички неща. Почистването на филтъра е доста досадно и бих се радвала да не се налага да го правя.
Виж целия пост
# 2
Впечатлих се от функцията за самопочистване.
Виж целия пост
# 3
Самочочистването е топ!!! Също много важно за мен вече ще намаля(Или спестя напълно) досадното гладене. Перфектен уред!
Виж целия пост
# 4
самопочистването звучи чудесно! Наистина много интересно как точно всички власинки изчезват, но явно е факт!
Виж целия пост
# 5
Самопочистването като нова функция на сушилните Бош впечатли много мързеливата ми душа.

Пералнята и сушилнята ми са Бош и ми служат вярно вече 10+ години  при ежедневна експлоатация.  Когато се наложи подмяна, ще заложа на същата марка.
Виж целия пост
# 6
Оо и аз се заинтригувах. Почистването на филтъра е наистина много досадно и ще е супер ако има какво да го облекчи.
Виж целия пост
# 7
Самопочистването най-много ми хареса!
Практично е, спестява време и е в плюс за всяка домакиня!
Пералнята ми е Бош и съм страшно доволна. Здрави машини!
Виж целия пост
# 8
Iron Assist и самопочиатването са функциите, която ме впечатлиха най-много. Не обичам да гладя, а ако сушилнята успява да премахне донякъде гънките по дрехите би било прекрасно. Самопочистването също звучи добре.
Виж целия пост
# 9
Самопочистването и мен ме впечатли много, наистина ще е от голяма полза на всяка домакиня Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Самопочистването и функцията за улесняване на гладенето Simple Smile
Виж целия пост
# 11
Самопочистването на власинките безспорно е функция мечта.
Като не особено голям почитател на гладенето, Iron Assist много ми харесва. Битува мнение, че след сушилня дрехите са доста намачкани...явно нещата не стоят така с Bosch.
И винаги съм искала да мога да пусна пералня докато съм на работа:)
Виж целия пост
# 12
Iron Assist, това ще е моето спасение от гладенето!
Виж целия пост
# 13
Улесняването на гладенето много ме впечатли, супер Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Впечатлиха се от функцията самопочистване.Аз все още нямам сушилня,но ако купувам бих искала да има тази функция.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия