Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ниска плацента и летене със самолет

  • 290
  • 5
Здравейте момичета. Днес ме диагностицираха с ниска плацента - 4-5 мм от шийката при (доколкото разбирам) нормални 20 мм. Казаха ми да не се притеснявам и че има вероятност да се вдигне. Обаче следващият ми скан е чак 32 седмица. Междувременно планирам да летя с 3-часов полет и се чудя доколко е разумно. Прочетох, че ниската плацента може да предизвика внезапно кървене, но дали летенето със самолет повишава риска от кървене? Някой имал ли е подобен проблем?
Виж целия пост
# 1
Ако има нещо да става, на самолет или не- все ще стане. Въпросът е да не се натоварваш излишно покрай самия полет- бързане, чакане, багажи, нерви.... защото по-скоро тези неща биха ти навредили, а не самия полет.
Не бих рискувала с тази шийка, но това го казвам аз, зашото родих в последния ден на 8 месец. Друг ще ти каже- давай смело, а решението и отговорността са си само твои!
Виж целия пост
# 2
И аз съм на това мнение, би навредило всичко покрай полета, а не самият полет.
Аз имам неприятен опит с ниска плацента и смятам, че ако бях почивала повече, можеше нещата да се развият успешно, но... Лежете, почивайте и ставайте само за тоалетна и душ, това е моят искрен съвет към Вас.
Виж целия пост
# 3
Мерси за отговорите, Мария и Рошелка. Чудно ми е какво да правя сега, защото особено това, което пише Рошелка, звучи доста обезпокоително. Същевременно вчера в болницата ми казаха, че не е нужно да променям начина си на живот, само секс казаха, че не е добра идея и то не категорично. Но явно ще трябва да се пазя повече.
Виж целия пост
# 4
На мен ми казаха същото - няма проблем за разходки, за кратко пътуване... Еми, имаше.
Не искам да те плаша, но ако можех да се върна назад, нямаше да ставам от леглото.
Има много момичета с ниска плацента, които с много лежане издръжат до успешен край. Просто това е, което мога да те посъветвам, според моя опит. Успех ти пожелавам! Hands Pray
Виж целия пост
# 5
Аз бях с ниска плацента и ми забраниха всичко... пътуване, секс, натоварване,...
Имах болки почти през цялата бременност. Водеха ме рискова бременност.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия