Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 22 152
  • 738
Заповядайте в новата тема 
 Flowers RoseFlowers TulipFlowers WatermelonFlowers StrawberryFlowers PeachFlowers PearFlowers PineappleFlowers BouquetFlowers CornFlowers ChiliFlowers AppleFlowers Eggplant Flowers Cherries

ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 128

Старата тема, ако някой е забравил нещо там https://www.bg-mamma.com/?topic=1149161.735

- Лелеее, комшийке, много вкусна баница.
  Ще ми кажеш ли каква е тайната?
- Жена ти ходи с Жоро от третия етаж…..


(от тутулина)
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема и добрите идеи!
Запис с въпрос. Има ли в момента в София работилница за прясна паста? Имам предвид наистина прясна и ръчно правена, не пакетите полуфабрикат от супермаркетите.
Виж целия пост
# 2
Защо не си направиш? Не е трудно, а в София имате избор и на добро брашно за паста.
Виж целия пост
# 3
Има ли в момента в София работилница за прясна паста?
Аз не съм чувала за такава.
И подкрепям Пепчо, че е много лесно да си направиш.
Виж целия пост
# 4
Правила съм, но не питам това Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 5
Моля за любимата ви изпитана рецепта за печен карфиол. Благодаря Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 6
Благодаря за новата тема и добрите идеи!
Запис с въпрос. Има ли в момента в София работилница за прясна паста? Имам предвид наистина прясна и ръчно правена, не пакетите полуфабрикат от супермаркетите.

Не съществува такава работилница тук. А и по принцип, не само в софия.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за новата тема.
Искам да си направя тиквички с кисело мляко и чесън, но не искам да ги пържа с мазнина, дали ако ги изпека само на тиган ще станат? Пробвала съм и да ги пека, но не ми се получава...
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема.
Искам да си направя тиквички с кисело мляко и чесън, но не искам да ги пържа с мазнина, дали ако ги изпека само на тиган ще станат? Пробвала съм и да ги пека, но не ми се получава...
Аз ги гриловам.

Скрит текст:
Виж целия пост
# 9
Правила съм, но не питам това Stuck Out Tongue
сетих се за кулинарното училище на Митко, което провежда курсове на различна тематика  и точно паста се оказва има през януари, ако това те интересува Simple Smile https://www.foodconnection.bg/courses/2020/01/11/pasta-559
Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата тема.
Искам да си направя тиквички с кисело мляко и чесън, но не искам да ги пържа с мазнина, дали ако ги изпека само на тиган ще станат? Пробвала съм и да ги пека, но не ми се получава...

Благодаря, Пепи!
 Отговарям за тиквичките - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_290.html
Виж целия пост
# 11
Моля за любимата ви изпитана рецепта за печен карфиол. Благодаря Flowers Hibiscus

Аз правя Запеканка с карфиол и гъби.

А за сметаната и маскарпонето от миналата тема:

Милфьой с маскарпоне и парченца шоколад

Тирамису с амарети
Виж целия пост
# 12
Благодаря за новата тема !
marchеva14 , уникални тиквички , колкото и да се мъча не ми се получват така .
По принцип избягвам фиксовете , но този на Маги с 4 сирена е любим вкъщи, слагам го на месо и зеленчуци .
Виж целия пост
# 13
Благодаря за новата тема !
marchеva14 , уникални тиквички , колкото и да се мъча не ми се получват така .
............
Е.... не, щом аз мога означава, че и ти можеш, толкава са елементарни, моля ти се опитай , нали знаеш, че съм по- бързо , лесно, вкусно.. Wink
Виж целия пост
# 14
Запис от мен Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия