Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Гледайте Da Vinci и открийте забавни образователни предавания с дублаж на български!

  • 3 273
  • 40
# 30
Horrible Histories („Ужасна история“) и Did you Know? („Знаеш ли как?“) със сигурност ще грабнат вниманието вкъщи.
Дъщеря ми много харесва този канал,още повече че обича науката, но често няма търпението дълго време да чете субтитрите, не може да насмогне все още. Така че колкото повече дублирани предавания, толкова по-любим ще става този канал
Виж целия пост
# 31
Прекрасно е, че вече има дублаж на български, има много интересни предавания.
Виж целия пост
# 32
Дъщеричката ми от мъничка е изключително любопитна! Did you Know? („Знаеш ли как?“)  би било най-интересно за нея! Радостна съм че вече има дублаж на български! Успех, ще следим с интерес! Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 33
"Знаеш ли как" е моя фаворит. От подобни предавания се научават много полезни факти и се обогатява общата култура на всички.
Виж целия пост
# 34
Horrible Histories („Ужасна история“)  - стори ми се най-интересно и забавно.
Виж целия пост
# 35
Харесвам канала и когато имам време го гледам с интерес. Но не съм попаднала на детските предавания и със сигурност ще ги гледаме с малкия ми син. Той има  интерес към наука и иска да стане ядрен физик или учен в НАСА, а е само на 8 г. 🙂. С интерес ще гледаме "Знаеш ли как? " и "Уголемена наука".

Трябва да насърчаваме децата си и е страхотно, че има образователни програми като Da Vinci Kids.
Виж целия пост
# 36
Заинтригува ме предаването Знаеш ли как. Стимулирам децата да гледат образоватвлни програми като ги пускам и демонстрирам интерес към тях.
Виж целия пост
# 37
Вчерашният дъждовен следобед гледахме някои от предаванията. На моето момче сякаш му хареса най-много "Уголемена наука". Днес ще повторим заниманието, може да открием още нещо забавно и интересно. Радвам се, че този канал предлага на децата нещо смислено на български.
Виж целия пост
# 38
"Знаеш ли как" и "Уголемена наука". Децата са любознателни по природа, не им е необходимо допълнително стимулиране. Особено ако могат да повторят случващото се, както с опитите от "Уголемена наука".
Виж целия пост
# 39
"Знаеш ли как" е фаворита. Само малко ме притеснява дублажа. Искрено Ви пожелавам грамотните хора да не откриват грешки. Дори и от "директен" превод, т.е. нужни са знания, за да се получи коректно и адекватно. Да не е монотонно. И да не забравяме, че само с гледане няма да стане, нужна е и практика.
С най-добри пожелания, инициативата не е лека!
Виж целия пост
# 40
"Знаеш ли как"? е най-увлекателно за мен и малкият ми син.У нас непрекъснато се гледат предавания от този тип.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия