Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Открийте матраците TED Sleep Genesis през погледа на потребителите на форума!

  • 12 448
  • 748
История за матраци от бъдещето

Всички знаем колко е важен сънят. Неговото количество и качество до голяма степен обуславят как ще протече денят ни. Сънят ни помага да бъдем по-добри родители, да сме по-продуктивни на работа, да носим заряд и добро настроение. С две думи – сънят ни помага да живеем по-здравословно и по-добре.
Макар нуждата ни от сън да остава непроменена от хилядолетия, продуктите, осигуряващи ни качествен сън, се променят непрестанно, за да ни предоставят пълноценна почивка за тялото и ума. Променят се и нуждите на потребителите, които непрекъснато се стремят да се усъвършенстват и да открият най-добрите продукти за себе си.Матраците Sleep Genesis са история от бъдещето. Това е колекция матраци, насочена към нуждите на днешните потребители, тя е за модерните хора, за тези, които не спират да се интересуват от иновациите и търсят нещо различно. За хората, които винаги са в търсене как да подобрят живота си.
Потребителите на BG-Mamma nad_tab и lepidopteria са точно такива – две дами, които искат да получат качествен сън и пълноценно време за почивка. Ето защо за нас е истинска радост, че те получиха възможност да тестват матраците TED и да споделят с вас своите впечатления. Можете да ги видите във видеото:Матраците от тази серия са произведени изцяло от пяна, а калъфите им са изработени от качествен плат с актуален дизайн, който се сваля лесно и е подходящ за машинно пране. Благодарение на специфичната изработка и комбиниране на материалите е постигнат ефектът на нулевата гравитация – безтегловно релаксиращо усещане, което те пренася там, където се заражда сънят и започва истинската почивка.

Искате ли да преодолеете гравитацията?

Колекцията Sleep Genesis е иновативна, защото основната ѝ цел е да направи съня по-качествен, елиминирайки ефекта на гравитацията. Както знаем, тялото е под различен натиск по време на сън и когато сме изправени. При сън този натиск се усеща неравномерно, което оказва сериозно влияние върху спокойната почивка.
Затова, след дълги проучвания и тестове, матраци TED предлагат цели пет варианта за ергономичен матрак, като основната функция на всеки един от тях е да противодейства на гравитацията, гарантирайки пълно отпускане на всяка част на тялото. Колекцията включва само двулицеви, непружинни матраци от ново поколение.

Серията Sleep Genesis

Тя се състои от 5 модела матраци в различен ценови клас, които са подходящи за всеки потребител, търсещ сън без напрежение:

Матрак Body Zone – достъпна цена и високо качество
Качественият сън невинаги струва скъпо и матрак Body Zone доказва това. Той е идеален за почитателите на твърди матраци, за потребители, които спят по-често по гръб или пък се събуждат с болки в гърба и кръста.

Матрак Ergo Disc – медицинско изделие с регистрация
Матрак Ergo Disc е медицинско изделие, което е подходящо за хора с различни ортопедични проблеми. Неговата висока степен на ортопедичност и анатомичност съчетава едновременно отлична опора и несравнимо усещане за комфорт. Матракът е перфектен избор, ако имате нужда от облекчаване на болките в тялото.

Матрак Flex Fit – технология без лепене
Матрак Flex Fit съчетава два комфортни матрака в един, защото има по-мека и по-твърда страна, според предпочитанията ви за обгръщащо усещане или наистина стабилна опора. Моделът е подходящ за хората с изтънчен вкус, търсещи перфектния матрак.

Матрак Flex Fusion – гарантиран баланс за тялото
Хибридната конструкция на луксозния матрак Flex Fusion е изградена от три слоя различна по вид пяна – Body Comfort, Body Soft и HR пяна, които се грижат за балансирането на тялото и отделните му зони. Резултатът е наистина релаксираща почивка и спокоен сън без гравитационен ефект.

Матрак O-Zone + с охлаждаща мемори пяна
Най-впечатляващият модел от колекцията безспорно е матрак O-Zone. Конструкцията е изградена от HR еластична пяна, мемори пяна с охлаждащ ефект от едната страна и кокосова вложка за отлична абсорбация на влагата.

Разказахме ви за серията Sleep Genesis, за иновациите, процесите на изработка и мисията ни да предоставяме качествен сън. Но най-важен е крайният резултат – лицата на доволните потребители и техните отзиви за матраците. Ако имате въпроси към nad_tab и lepidopteria относно матраците, те ни увериха, че с най-голямо удоволствие ще ви отговорят.

Вижте ревюто на lepidopteria тук.
Вижте ревюто на nad_tab тук.

Изгледайте видеото, за да добиете ясна представа как става поръчката и подготовката на матрака за ползване:
Включете се в играта на TED и BG-Mamma!

В следващите три седмици имате възможност да се включите в темата, като отговорите на въпроса: Кой матрак от серията Sleep Genesis е най-подходящ за вас и защо? Посетете нашия сайт и споделете линк към желания матрак.

Един потребител от всички участвали в темата ще бъде изтеглен на томболен принцип и ще спечели матрак Sleep Genesis. Размерите и моделът на матрака ще бъдат по избор на спечелилия участник.

Ще обявим победителя на 07 февруари в темата.

Моля, запознайте се с Общите условия на активацията ТУК.
# 1
Simple Smile Здравейте! Харесах си двулицев матрак flex fusion - https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-flex-fusion.
Хибридната конструкция на матрак Flex Fusion подсказва, че балансът на тялото е гарантиран. Повърхностните слоеве са нежни и еластични, а чрез подсилената сърцевина на матрака се постига стабилна и добре изразена поддръжка. Ядрото е оформено в различни зони, осигуряващи анатомичен комфорт.
Виж целия пост
# 2
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-flex-fusion
Избирам този. Най - ми допадна това, че е с анатомичен комфорт. Тялото ми и това на семейството ми ще се чувства страхотно. Матрака ще ни осигури прекрасен и спокоен сън.
Виж целия пост
# 3
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-body-zone
Sleep Genesis : двулицев матрак Body Zone
заради ядрото от Body Anatomic пяна с добра еластичност.
Виж целия пост
# 4
Матрак Ergo Disc – понякога сутрин се събуждам с болки в гърба или кръста и за това съм привлечена от него Simple Smile

https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ergo-disc
Виж целия пост
# 5
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ozone, защото:
- Има 3-слойно ядро от Cool Gel Memory Foam.
- Осигурява вентилация благодарение на множество различни по форма и вид въздушни канали.
- Има мемори пяна с охлаждащ ефект.
Виж целия пост
# 6
Матрак Body Zone, защото обичам да спя по гръб,този матрак ще ми даде нужния комфорт.
Виж целия пост
# 7
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-flex-fit
Виж целия пост
# 8
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ozone
Избирам този, заради деликатния пружиниращ ефект, отличната влагоабсорбация и заради степента на твърдост. Тези фактори биха допринесли за пълноценният сън на семейството ми.
Виж целия пост
# 9
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ergo-disc

Този ортопедичен двулицев матрак ми допадна и би бил много подходящ за нас заради проблемите в кръста и гърба.
Виж целия пост
# 10
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ozone

Допадна ми, защото смятам, че ще бъде много удобен, също има 3-слойно ядро от Cool Gel Memory Foam, отлична влагоабсорбация, усещане за безтегловност и пълна релаксация на тялото.
Виж целия пост
# 11
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-flex-fusion
Ето това харесах и бих избарала. Причината е, твърдостта на матрака - не обичам, когато е прекалено мек и потъваш в него. Предпочитам средна твърдост. Другото предимство са различните зони, осигуряващи различна поддръжка и комфорта на тялото по време на спане.
Виж целия пост
# 12
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ergo-disc
Ортопедичен продукт за сън. 3-слойно ядро от Body Comfort и Body Soft пяна с добра еластичност. Отлична вентилация. Сваляем калъф подходящ за машинно пране.
Виж целия пост
# 13
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ozone
Този ще пасне най-добре на нуждите ми.
Виж целия пост
# 14
https://ted.bg/sleep-genesis/dvulitsev-matrak-ergo-disc - заради болки в гърба или кръста
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия