Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

  • 105 787
  • 735
          „Домът в който си роден,
                 е твоята съдба“
           


                              

Жанр: Драма
Компания: OG Medya
Продуцент: Онур Гювенатам
Режисьор: Чааръ Байрак
Сценарист: Ейлем Джанполат
Канал: TV8
Премиера: 25 декември 2019 г.

В главните роли:

Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккюл

                            

Сюжет:

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си молив и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.
Главната героиня в тази драматична история Зейнеп си задава сложен въпрос: Как трябва да продължи живота си занапред?  Дали да последва съдбата, написана от жената, която я е родила, или от жената, която я е отгледала и възпитала.
Мехди  е момче от крайния квартал, чиято съдба още от раждането е да оцелее в една токсична среда. Зейнеп, която той среща случайно е израснала в добре обезпечено семейство, но не бедността е онова нещо, което е оставило дълбоки рани в душите и на двамата. В домовете, в които са се живели, независимо че са били материално осигурени, са им липсвали взаимно уважение, искреност и любов. И тази беда се предава по наследство от едно поколение на следващото, разрушава браковете, отнема здравето, тласка към предателства и осакатява психиката на децата.
Срещата на Зейнеп и Мехди съвсем не е случайна. Обединяват ги  раните от детството и самотата. Двамата намират един в друг разбиране и подкрепа. Постепенно отношенията им прерастват в искрена любов, която ще заличи най-дълбоките им душевни рани. Ще успеят ли те да открият заедно спокойствието и щастието, за което копнеят…
 Основният лайтмотив на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е : „Съдбата ранява, а любовта спасява.“
     

Сериите с бг субтитри тук:

https://vk.com/elka_petrova2


               Erkenci Kuş - Ранобудна птичка  

                       жанр: Романтична комедия
                       Продуцентска къща: Gold Film
                      Продуцент: Фарук Тургут
                       Автор на идеята: Meriç Acemi/Мерич Аджеми
                      Сценаристи: Айше Кутлу
                      Режисьор: Чааръ Байрак- Çağrı Bayrak [/b][/size][/color]
                                  Сюжет  

    От малка Санем /Демет Йоздемир/ всяка сутрин отваря семейното магазинче, тъй като баща й има астматични пристъпи.  Санем е пълна противоположност на сестра си Лейля/Йознур Серчелер/. Тя е весело, естествено и изпълнено с живот младо момиче. Разбирайки, че в рекламната агенция, в която работи сестра й търсят работник, Санем кандидатства за работата. С това започват приключенията в сериала. Собственикът на агенцията има двама сина - Джан / Джан Яман/ и Емре/Биранд Тунджа/. Санем започва работа в агенцията, но нещата се объркват. В един момент, неочаквано и за самата нея, тя се оказва в центъра на странни събития. Започналото по случайност сближаване между Джан и Санем ще смени посоката на събитията.В главните роли:

                    

Скрит текст:

Биография

 Джан Яман е роден на 08.11.1989 г. в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му е от Югославия. Като студент за кратко заминава да учи в Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет. Завършва през 2012 г. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си като адвокат за основна. Един ден приятели му казват: " Какво правиш в съдебната зала. Мястото ти не е тук, а в театъра.“ Джан споделя, че ако не са били приятелите му, вероятно не би имал куража да напусне работата си като адвокат. През 2014 г. година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и в медиите дълго време се коментира играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат". На снимките на този сериал той се сближава с партньорката си Ачелия Топалоглу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 г. се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва баскетбола и тениса на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италиански.

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ . Сериалът приключи на 31.12.2017 г.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/  
За съжаление не намирам с никакъв превод.

2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk/ Ролята на Ялън Арас./-
             Много свежо и забавно сериалче.

Да обичаш на инат с бг. субтитри
:  https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri
С руски субтитри:[/b]
[/color] http://great-tv.ru/turetskie-serialy/dela-serdechnye-gonul-isleri

                          
Скрит текст:
  Биография
Демет Йоздемир /Demet Özdemir е родена на 26 февруари 1992 г. в гр. Коджаели - северозападна Турция. Има по-голям брат Волкан и сестра Дерия. През 2000 г. родителите й се развеждат и майката Айшен заминава заедно с децата за Истанбул, където малката Демет започва да посещава школа по танци. Още в юношеска възраст тя се снима във видеоклипа към песента „Ateş Et Ve Unut“ на популярния турски изпълнител Мустафа Сандал. След като завършва училище, Демет постъпва в театралното студио на Шахика Теканд, където се обучава в продължение на две години. Младото момиче със строен ръст и очарователна усмивка е забелязано от мениджъри в пиар бизнеса и редовно започва да получава покани да се снима в реклами. Когато е 20-годишна тя се появява като рекламно лице на авиолиниите „Pegasus“. Основното й занимание по това време е като танцьорка в трупата „Efes Kizlari“, която се изявява по баскетболни мачове на клуба „Анадолу Ефес“.

Телевизионната си кариера тя започва през 2013 г. , когато изиграва първата си роля в сериала „Ще ти открия една тайна“ на тв канала FOX. Сериалът е създаден в жанра фантастика, нещо много рядко за Турция и жъне успех сред зрителите. Сюжетът разказва за майка, която е изгубила дъщеря си. За да намери момичето, жената се обръща към хора, притежаващи паранормални способности. Младеж, който може да става невидим – в ролята Бора Дженгиз и момиче, което владее електричеството – Айлин/Демет Йоздемир.

През 2014 г. Демет взема участие в историческата драма „Курт Сеит и Шура“, която разказва за събития, случили се в началото на 20 век в Русия. Главните роли в сериала се изпълняват от Къванч Татлату/Курт Сеит и Фарах Зейнеп Абдулах/ Александра Вержинская. В сериала вземат участие и доста руски актьори, а Демет изпълнява ролята на Алина Соколова.

През 2015 г. Демет взема участие в игрален филм, това е фантастичната комедия „Държим си на думата“, в която участват също Гирай Алтунок, Кемал Учар, Зафер Алагьоз, Еркан Джан, Бюлент Полат, Мехмет Йозгюр. В нея главният герой - Ялсин постоянно попада в нелепи ситуации по невероятен и фантастичен начин. Той решава проблеми, свързани с криминални разследвания, с отношенията с противоположния пол и т.н.

През 2015 г. Демет Йоздемир изпълнява и главната роля в романтичния сериал „С аромат на ягоди“, където си партнира с актьора Юсуф Чим. Това е историята на любовта между младата кулинарка Аслъ и богатият бизнесмен Бурак, която започва с ненавист, но обстоятелствата ги превръщат във възлюбени.
В сериала участват също Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай, Мине Тугай, Мурат Башоолу и др.

През 2016 г. Демет играе главната роля в романтичната комедия „№ 309“, която жъне голям успех. Там тя си партнира с младия актьор Фуркан Палалъ.


Сериали  с участието на Демет Йоздемир:

Ранобудна птичка“ юни 2018-2019

"№ 309“– Лале Йенилмез/ Lale Yenilmez

„С аромат на ягоди“ / Cilek Kokusu (2015) Аслъ/Asli

„Курт Сеит и Шура“ – „Kurt Seyit ve Sura“ (2014) Алина/Alya

„Ще ти открия една тайна“ – „Sana Bir Sir Vere"


                      


Участват още:

                    
Скрит текст:
 

                    

                    

                  

                        

                        

                        

                        

                        

                      

                      

Сериите с бг субтитри можете да гледате тук:

https://vk.com/topic-113691288_39018017                   П ъ л н о л у н и е - D o l u n a y


                  

Подробна информация за сериала може да намерите тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1023001

                        


Старата тема:

                           https://www.bg-mamma.com/?topic=1148987

      
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА!
Виж целия пост
# 1
благодаря за поредната страничка

 


 Виж целия пост
# 2
Благодаря за новата тема! Flowers Bouquet
Виж целия пост
# 3
Благодаря за тази тема, в която нахлувам и ще следя с интерес.
Попаднах на сериала "Ранобудна птичка"/"Свободен дух" по случайност - по БТв. Първоначално ми се стори малко инфантилен, но постепенно ме заплени и снощи изгледах последния епизод.
Допадна ми актьорския състав, а очите ми останаха в Джан - точно моя тип мъж (особено във вида, който има в точно този сериал). Kissing Face
С интерес ще чета всяка информация, която публикувате тук.
Успешна седмица на всички! Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 4
Добро утро!
Дъга Hug,благодаря за обновената нова тема!

Деа Hug,добре дошла!Снощи късно са пуснали 2-ри фрагман,все още няма превод....става интересно.....Мехди казва,че обича жена си,Фарук целува Емине,Бенал ще запази бебето и  честити  на леля Джемиле...

https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248


https://www.youtube.com/watch?v=COsQUsRY0IU&feature=emb_logo

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

==============================================================

фрагманът с руски субт.
дом 7-2 (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456245421%2Fe0a4309f0 … l_wall_-132999259
Виж целия пост
# 5
Здравейте!

Злате, Flowers Bouquet

Хареса ми фрага! Досега и двамата /Мехди и Зейнеб/ дават заявка за семейни честни и открити отношения. Ха бакалъм/както казваше баба ми/ да видим поне в сериал как се случват тези неща, че и в турски... Simple Smile
Мъжкар е Мехди, че и Зейнеб е "мъжко момиче". Интересни са!

Усмихнат и слънчев ден!
Виж целия пост
# 6
Здравейте
Пожелавам една спорна и усмихната седмица

Виж целия пост
# 7
Новите снимки за 7-ми еп.!и озета
Цитат
💫Отказ Сакине от Байрама, открывает рану в отношениях с Зейнеп. Эту рану нелегко будет вылечить. Оружие, которое она использовала несколько лет против своей дочери, начинает терять свой эффект.
Зейнеп доходит до того, чтобы отказаться от своего будущего. Однако поступок Мехди становится для Зейнеп ещё большей опорой.
Некоторые проблемы, которые Мюжган думала, что решила, вновь появляются неожиданно на повестке дня. Жизнь начинает испытывать и Мюжган.
Когда Зейнеп хочет сделать сюрприз для Мехди, сама сталкивается с сюрпризами.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема  Hug  Flowers Hibiscus

Злати Hug благодаря за фрага и озета Hug
Виж целия пост
# 9
Здравейте, да се запиша в новата тема. Много благодаря! 😘
Злати, благодаря за всекидневния труд, за да ни информираш и да сложиш сладкото кафенце. 😘😘
Аз всеки ден съм тук, чета и се радвам на новия сериал на Демет. Харесва ми!


Демет и Наз на сет...


еп. 6  Сладки сънища!
Виж целия пост
# 10
Добро утро! HugCoffeeЛили Hug Кати Hug

Демет с фенове на сета
Рекламата за Pantene с Демет е гледана от 6 милиона души на 1 месец в YouTube


2 фрагман за 7-ма серия е гледан от повече от 1,1 милион души за 15 часа


ДЕК на 3-то място...


Приятен ден на всички! HugTwo Hearts
Виж целия пост
# 11
Скрит текст:
Добро утро! HugCoffeeЛили Hug Кати Hug

Демет с фенове на сета
Рекламата за Pantene с Демет е гледана от 6 милиона души на 1 месец в YouTube

2 фрагман за 7-ма серия е гледан от повече от 1,1 милион души за 15 часа


ДЕК на 3-то място...


Приятен ден на всички! HugTwo Hearts
И аз нямам търпение за новата серия...
Здравейте момичета
Благодаря за новата тема Heart
Виж целия пост
# 12
Здравейте, момичета!
След финала на "Ранобудна птичка" пиша рядко, но редовно наминавам и следя всичко, което споделяте тук. За което ви благодаря!
Изгледах с руски суб. "Сърдечни работи". Сладурски сериал, лек, разтоварващ. Джан си е и там симпатяга. Хубава двойка са с партньорката му/не запомних името/. Чудесна идея е да бъде преведен на български. Адмирации за тези, които са се нагърбили с това.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за новата тема 🙂🙂
Виж целия пост
# 14
Благодаря за темата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия