Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На дъщеря ми не й се ходи на училище. Заплашва дори със самоубийство.

  • 14 620
  • 86
# 30
Да, отдели й специално време. Аз като ходя с моята в мола ми казва всичко, просто седя и слушам.
Виж целия пост
# 31
Хахх, нали! Докато мери дрехи, всичко си изпява.
Виж целия пост
# 32
Е, те могат да ходят на друго място. Въпросът е да им харесва и на двете.
Виж целия пост
# 33
Могат. Аз имах предвид, че на моята девойка шопингът в мола ѝ действа като терапия и всичко си изпява.
Виж целия пост
# 34
Значи само не набивайте в главата на тийн, че е нормално момчетата да те тормозят, защото си красива. По-голяма простотия не бях чувала.
Тази тема верно ли е писана от майката?
Виж целия пост
# 35
Могат. Аз имах предвид, че на моята девойка шопингът в мола ѝ действа като терапия и всичко си изпява.
И моята така. Пък като седнем да ядем ... Трябва да й кажа "Млъкни и яж сега".
Виж целия пост
# 36
Брат ми на тази възраст навремето започна да бяга от училище. Оказа се, че някак си не насмогва с материала. Ние сме с голяма разлика и аз донякъде му бях почти като майка. Започнах да се занимавам с него и се оправиха нещата.

Мога да си представя колко много ви липсва време, а и пари. Не може ли някой друг да помогне на детето? Защото какво значи скучен материал? За мен това е материал, който не разбираш. Ако го разбираш и усвояваш, усещането за успех го прави интересен.
Баткото във вашия случай явно няма да има време, но няма ли някое съседско дете, да кажем осми клас или по-голямо, което да може да помогне със "скучния" материал? Или знам ли, някоя добросърдечна баба-съседка с добро образование, която има време?
Виж целия пост
# 37
Говоря си с нея всеки ден. Тя нали си е вкъщи, а и аз също съм си вкъщи карам майчинство, което вече ми се струва цяла вечност, и се оказа, за самоубийството, че се била шегувала, а аз и казах, че с това шега не бива. Каза и че ще отиде в пинеделник, за да си размени мартеници със съучениците. С това смятам проблема за приключен. Благодаря за помощта и успех на всички. Да си майка в днешно време е сериозно изпитание за всички ни!
Виж целия пост
# 38
Нямам деца, но си спомням че като бях в шести клас момчетата изведнъж много се промениха и започнаха да ни тормозят. Подиграваха ни се че вече имаме гърди, измисляха ни прякори от сорта на крава, Милка и т.н, даже си позволяваха да се нахвърлят да ни опипват като минем покрай тях. Яко им бушуваха хормоните и беше страшно. Отначало ни беше срам да се оплачем (дори на родителите си), но се събрахме повече момичета и говорихме с класната и нещата се нормализираха. Разпитайте я какво по-точно се случва, дано да започне да споделя повече.
Виж целия пост
# 39
и се оказа, за самоубийството, че се била шегувала, а аз и казах, че с това шега не бива. Каза и че ще отиде в пинеделник, за да си размени мартеници със съучениците. С това смятам проблема за приключен.
Ти май се шегуваш.
Виж целия пост
# 40
Да, момчетата, в болшинството, са идиоти, общо взето, на всички възрасти и от това няма как да се избяга дори и да сменим училището. Нещата може малко да се променят след 7ми клас, когато училищата се разделят на хубави и лоши, още повече, ако попадне в така наречените 'девически паталелки' когато няма квота за равни паралелки. Но до тогава има време.
Виж целия пост
# 41
Колкото до моловете, там не стъпвам, от както малката ми дъщеря се разболя от такъв хубав вирус с 40 градуса и кашлица по цели нощи и то без да спре 2 едмици. И то само защото нямаше къде да си паркирам колата и трябваше да преминем през Сердика мол. Така, че горещо препоръчвам всякакви забавления извън затворени пространства каквито са моловете. Моловете и самолетите са в класацията ми на топ инкубатори на най хубавите възможни вируси.
Виж целия пост
# 42
О, в такъв случай, ще е добре да спреш детето от училище, предвид факта, че училищата са истински бациларници. Но ти май наистина се шегувкаш.
Виж целия пост
# 43
Но ти май наистина се шегувкаш.

Дано!
Детето казало , че се шегува и проблемът е решен...
Виж целия пост
# 44
Лигави се детето. Голяма работа! 🤪
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия