Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

  • 5 641
  • 216
# 210
Винаги обичаме да си играем, макар че повече играе със сестра си. Нормално е да я предпочита.
Учудва ме как запомня всичко много бързо и го възпроизвежда.
Виж целия пост
# 211
Събота и неделя нон стоп игра. Изумява се, как се променя с всеки ден.
Виж целия пост
# 212
Най-често играем вечер или уикендите, но напоследък и през седмицата. Имаме няколко различни лего дупло и ги комбинираме. Дъщеря ми измисля всеки ден нови игри с тях. Въображение и е зашеметяващо!
Виж целия пост
# 213
В актуалната ситуация сме целодневно заедно. Опитвам се да отделям възможно най-много време за съвместни игри, за да отдалеча сина ми от телевизора. Впечатлява ме с голямото си въображение и развитото си пространствено мислене.
Виж целия пост
# 214
Като един истински фен на LEGO, подсигурих на малките ни сладури няколко кутии с LEGO DUPLO. Стана за кратко любимия им конструктор, като успяват да играят почти през ден, а сега даже и всеки ден.
В играта им понякога се включвам и аз, доколкото остава свободно време, като им показвам всевъзможни къщи и форми, с частите, които имаме.
А нещата, които синът ни успява да сглоби - спокойно могат да конкурират смелите ми архитектурни мечти! Малката госпожица все още трудно измисля странни неща, но кулите й са високи колкото нея самата Simple Smile
Искрено се надявам да запазят и доразвият любовта си към LEGO-то, защото то е доживот (пример сме ние с баща им).
Виж целия пост
# 215
В момента сме нонстоп заедно и разбира се играем по цял ден. Синът ми е фен на коли, мотори, камиони и всичко, което се движи(като всяко момче). Изумява ме, че превръща всеки предмет в превозно средство, дори една кутия от обувки, и обикаля из целия апартамент и паркира. Нямах престава, че мъжете са толкова привързани към колите от такава ранна възраст.
Виж целия пост
# 216


Изтеглени са потребителите, които печелят награди от играта на LEGO® DUPLO® .

Сет LEGO Bakery печелят:

Kath
Azy
Vanja77


Сет LEGO Playroom печелят:

LofYou
Златанова
Галски


Честито! Tada

Date Oчакваме печелившите да се свържат с нас до 30.03.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на LEGO и напишат потребителското си име, наградата, която печелят, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за връзка).

Моля, имайте предвид, че е възможно доставката да се забави предвид форсмажорната ситуация, в която се намираме.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия