Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

  • 27 223
  • 744
# 15
Спунк, благодаря и за темата, и за усмихващото заглавие. Simple Smile Flowers Sunflower

Ето и моя малък принос към хумора в темата днес Simple Smile
Скрит текст:


От Първа са публикували на сайта им много подробна информация за многобройните платформи за дистанционно обучение, които могат да се ползват. Сега остава да видя учителите коя ще предпочетат. По ново инфо - от вторник започва ученето за моя син.
Виж целия пост
# 16
Спунк, страхотно заглавие! Sparkling Heart
Някой от вас знаят за увлечението ми към обеците (няма да се окича с такива, де, колкото и да е актуално):

Виж целия пост
# 17
Чудесно заглавие, Спунк! Flowers Hibiscus

Профилът на ученика в Школо е различен от този на родителя. Наборът засега има писмо само по философия.

Ей, Сиси, страхотни са тия обици Laughing
Виж целия пост
# 18
Чудесно заглавие!
Днес ми се обадиха от хотела, за който си бях направила резервация за пролетната ваканция да ми кажат, че ми анулират резервацията. Аз тъкмо се канех да им се обаждам, че се отказвам, но ме изпревариха. Нормално и лоялно отношение, но някак ме натъжи, знам, глупаво е.
От понед децата започват да учат дистанционно, ще следят Школото. Днес по АЕ им дадоха първото домашно.
Виж целия пост
# 19
Чудесно заглавие, Спунк! Flowers Hibiscus

Профилът на ученика в Школо е различен от този на родителя. Наборът засега има писмо само по философия.

Ей, Сиси, страхотни са тия обици Laughing

Ясно, че е различен. Но трябва да се създаде отделно или по някакъв начин е свързан с профила на родителя и може да се влезе през него.
Може би ми е много тъп въпроса, но досега не са си използвали ученическите профили, а сега явно ще се наложи.
Виж целия пост
# 20
Пате, ученикът трябва да се регистрира в Школо със собствен имейл, изискват имената, училището, клас и паралелка. След което може да се наложи да изчака одобрение от училищният администратор и всичко е готово.
Спунк, благодаря!
За НПМГ - има уведомление в Школо за родителите за дистанциРаното обучение Wink.
Mrs Jan, бързо оздравяване! Дано не е ...., оздравявай!
Виж целия пост
# 21
И мен ме хваща параноята Cold Sweat.
Девойката разправя, че няма да гледа дистанционни уроци. Добавили са им ФВС и ИИ, което им беше първия срок. Все пак й е интересно как ще се провежда.
Виж целия пост
# 22
Да се впиша и аз. Като споделяте смешки, не може да не се включа.


Много се чудих защо хората се презапасяват с тоалетна хартия точно. След един цял ден вкъщи на четиримата, вече имам обяснение. Ние не сме спрели да ядем. Закуската преминава в обяд, а сега следва и вечеря. Всеки нещо рови в хладилника и е едно нескончаемо ядене. А следват поне още 2 подобни седмици. Joy
Виж целия пост
# 23
Спунк, благодаря за темата!
Сиси, сутринта ги гледах тези обички, аз бих се накичила с кеф.

У нас, ИП излезе извън контрол. Аз работя от вкъщи, работя. За целта имам нужда от време и тишина. Оказва се обаче, че непрекъснато трябва да готвя, сервирам, отсервирам, разтървавам двете деца и да чета заливащи ме имейли с инструкции за дистанционно обучение, а след това да ги преразказвам на наследника. Трябва и да дезинфекцирам ха-ха. ММ пък ми вика: "Що не вземеш да ни ушиеш по една маска?" И аз патката му се вързах. Станаха чудесни маски, но на него му стягало на ушите, на носа, на бузите...да съм му нарисувала зъби на Ханибал Лектър...ееее...
Вчера сутринта крещях по децата, вечерта ги умолявах - никакъв ефект. Днес съм желязната лейди. Наборката ми се влачи в 11.45 да закува. ЦЪ не може! Дребният да съм видела домашното по БЕЛ - хич не ме интересува, да се оправя сам. Разбирам защо в Китай бил нараснал броят на разводите.
Виж целия пост
# 24
Ох, jenap, M_I_A, уникални сте Laughing Смея си се. Моят син пък извади пианото и свири - записва него, после наслагва китарата, помагам му с пеенето.... веселба е.
Класната на малките ги иска понеделник в 8.30 строени пред компа. Представих си, ако и наборът го строят по същото време ( не че има някакви индикации), а аз съм home office, колко устройства и помещения за спокойна работа трябва да имаме в къщи. Като доведа и малките на сестра ми, че нали тя е на работа... голямо учене/работа ще е.
Виж целия пост
# 25
Ани, на щерката класната им е отпуснала 28 минути повече от вашата Simple Smile в 8:58 им пускала тестовете, за 2 минути да си ги свалят, от 9 до 9:40  - тест Simple Smile. Както свикна да спи до 11 не знам, не знам Simple Smile.
Виж целия пост
# 26
ЧЕЗ се грижи за нас. ИП, дистанционно обучение, работа от вкъщи...
Виж целия пост
# 27
И спекулата върви добре . Току що попаднах на реклама за маски за лице за многократна употреба - 3 за 99 лв от съмнителен сайт във фейса.
Виж целия пост
# 28
Да се впиша и аз. Като споделяте смешки, не може да не се включа.

Много се чудих защо хората се презапасяват с тоалетна хартия точно. След един цял ден вкъщи на четиримата, вече имам обяснение.
И едно по-прозаично обяснение:
- Защо при паника първо свършва тоалетната хартия?
- Защото един като кихне и хиляда се насират...😑🙄😏🤣🤣
Виж целия пост
# 29
...Класната на малките ги иска понеделник в 8.30 строени пред компа. Представих си, ако и наборът го строят по същото време ...
И аз това си мислех преди малко. За да има дистанционно обучение, се предполага, че трябва да осигуриш за всяко дете устройство, нет, помещение, а вече и ток. Едва ли всички родители могат да го направят. Sad

Пате, от менюто в лявата част на екрана избери Ръководство и след това Регистрация на ученик. Там е обяснено. Трябва да излезеш от родителския профил, за да направиш такъв на детето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия