Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Карантинно и лично: За зодиите и коронавируса

  • 9 691
  • 270
Споделете кои зодии смятат, че #ВсичкиШаОмрем и кои вярват, че щом са Богове - не ги ловят човешките болести?! Joy Кои натрупаха в мазето г@з папир и луканки, кои заличиха пръстовите си отпечатъци от миене на ръчички? Кои се правят, че това е грип като грип и непукизмът е най-добрата ваксина? Въобще как зодиите понасят пандемията от коронавирус и карантината?! С кои представители бихте изкарали седмици под един покрив и с кои ще се избиете?!

Жулнете една 100 грамка ракия за добър мунитет и против бърнаут и да започваме. Живи и здрави ...и безаварийно оцеляване Joy
Виж целия пост
# 1
Аз не можах да се включа в предишната тема и да кажа с кого искам да съм изолирана, ама да кажа с кого не искам. Имам приятелка Водолейка, на която ВИНАГИ й е скучно, винаги 😩. С вея трябва за си подвижен цирк. В нормална ситуация вечно мърмори, че й е скучно, пък в сегашната не ми се мисли.  Дано мъжа й да има къде да се изолира самосиндикално, иначе не го виждам как ще оцелее.
Благодаря за темата🌻😊
Виж целия пост
# 2
Като гледам какви хипохондрици има .... май не е до зодия, а до акъл !
Малко ми е раничко за ракия. Впрочем, как става спиртосването в условия на спиртен дефицит ?
Виж целия пост
# 3
Би трябвало земните зодии телец, дева и козирог да са тези, които са погледнали предвидливо на ситуацията и са се позапасили с това-онова, колкото да стигне за този и следващия век.

От огнените зодии овен, лъв и стрелец очаквам безгрижие и ирония, с елементи на смелост и безразсъдство. Стремително ще сграбчат ситуацията и направо ще действат, а после може и да помислят.

Водните рак, скорпион и риби ще пречупят всичко през призмата на емоциите. Вземете си пожарогасител, за пожари от чувства, независимо каква позиция защитават.

Въздушните близнаци, везни и водолей ще погледнат рационално на международното положение. От тях се очакват нестандартни решения, като да се информират директно от Харвард или световни здравни центрове и на тази база да дават идеи, за които не сте се сетили.
Виж целия пост
# 4
Рак съм и приемам нещата спокойно. Мисля, че на (сравнително) млада възраст и да се заразим, няма да го караме тежко. Запаси - минимални (колкото да не е без хич). Маска - не нося. Ходя на работа (не съм хоум офис). Nature Sun With Face
Виж целия пост
# 5
то е ясно, че #сичкишеомрем, но нека поотложим
пък ако вирусът не ни види сметката, сами ще си го направим докато сме затворени с най-близките си
Виж целия пост
# 6
Би трябвало земните зодии телец, дева и козирог да са тези, които са погледнали предвидливо на ситуацията и са се позапасили с това-онова, колкото да стигне за този и следващия век.
Дева - поазапасих се предвидливо, но без презапасяване. Последните 3 седмици пазарувах малко над обичайното ни потребление, за да попълня неща, които по принцип не купуваме (въглехидрати и консерви).
Иначе съм напълно спокойна, спазвам препоръките и чакам да мине. По принцип работя от вкъщи, така че за мен на практика промяна няма Trollface
Единствената разлика е, че съм в клетката с 2 Лъва, което не е много лесно, но ще се справя!

то е ясно, че #сичкишеомрем, но нека поотложим
пък ако вирусът не ни види сметката, сами ще си го направим докато сме затворени с най-близките си
Точно! Важното е да не се препълнят болниците едновременно и да се позабавим докато намерят лечение/ваксина.
Виж целия пост
# 7
Мен ме е страх повече от крайните мерки, които се вземат, както и от това, което ще последва след вируса🙄. Телец съм, запаси имаме, ама аз никога не оставам без продукти вкъщи, сега, да  кажем, са малко повече. Не ходя с маска, нито с ръкавици.
Виж целия пост
# 8
Тъй и тъй ще се мре, викам да опитаме от всичко.
Виж целия пост
# 9
Да ви кажа, аз пък взимам най-доброто от извънредното положение. Малко ми тежи, че не съм в офиса, но чудесно вирея и вкъщи. Бачкам по малко, домакинствам по малко, чета книги и гледам сериали по много.

Везна съм и не знам дали правя каквото се очаква от мен 🤭🤭🤭
Виж целия пост
# 10
Явно съм фалшив телец-не сме се запасявали с нищо, даже и с ТХ.
Виж целия пост
# 11
Аз съм голям домошар и обичам да си стоя вкъщи, но когато знам,  че имам избор. Сега се чувствам като в клетка.
Виж целия пост
# 12
В миналата тема писах за някои зодии, сега ще продължа с други:
Една Лъвица - паникьорка. Не го очаквах. Постоянно ми пуска разни материали, които се доказаха като фейк, но акъл там не може да налееш. Тя си знае, не се спори.
Една Скорпионка - фен на хомеопатии и алтернативни лечения, сега е в стихията си. Дай и да чете измислици, теории на конспирацията - първа е. Бълва глупости на килограм. Втора Скорпионка - пълното спокойствие и досада от настоящото положение "И това ще мине и пак ще ходя по почивки из цял свят ... ако може по-бързо, че ме чакат".
Една Овца - и тя по смешките, ровичка се къде ли не и залива каквото изнамери. Паника няма.
А пък аз като Стрелец преминах през всички фази - от О, ужас, през Грип е бе, братче, Спокойно без паника, до ВсичкиЩеОмрем и апокалиптичните картини за заличаването на Земята и сега вече ми стана досадно и да се свършва вече, че не се трае. Пък като се сетя, че това е едва началото и лошо ми става. Запасяване никакво.
Виж целия пост
# 13
И аз съм домошар, мога с месеци да не изляза. Обаче да си почивам, пък сега дребното не ме оставя.
Виж целия пост
# 14

Не одобрявам Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия