Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

  • 31 084
  • 781

Анкета

Коя ще бъде следващата отпаднала двойка?

Опции:

“Един за друг” е новият риалити формат на NOVA. 12 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими. Колко добре се познават и дали ще се променят отношенията им, зрителите ще проследят от 22 февруари в ефира на NOVA.

Водещ на „Един за друг“ ще бъде Емил Чолаков, когото зрителите ще видят в неочаквана роля. Той ще преживява с двойките всяка емоция и ще върви заедно с тях по пътя към успеха.„Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам  комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си“ - споделя Емо Чолаков.

Риалити форматът „Един за друг“ ще постави пред сериозни изпитания участниците - ще провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си.

В състезанието всяка двойка ще се бори за наградата, опитвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото преживяване двойката-победител може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.  

Повече от 2 000 души са регистрираните за кастинга на предаването, като възрастовата граница на желаещите да се включат във формата е от 18 до 70 години. Избраните за участие двойки ще съжителстват заедно повече от месец и ежедневно ще подлагат на изпитание чувствата си.

Всеки уикенд пред очите на зрителите участниците ще преминават през полярни емоции и ще разкриват неподозирани до този момент качества както за себе си, така и за своята половинка. За някои откритията ще са приятна изненада, за други – горчиво разочарование. Важното обаче е, че на финала на „Един за друг“ любовта ще победи.Не пропускайте „Един за друг“ всяка събота и неделя от 20:00 часа по NOVA!

ФБ

Официална страница

Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата! Тъкмо гледам рекламата за събота. Симона пак недоволства.
Виж целия пост
# 2
От мъжете за мен най-добре изглежда Мартин. От жените визуално ми харесват Калина и Искра.
Може да отпаднат Веселка и Момчил, няма да ми липсват.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата. Записвам се и аз.
Виж целия пост
# 4
Миналата седмица видях Симона и Велислав. Стояха на една пейка пред блока и си помислих, че тази седмица ще изгонят тях. Уви, усетих се, че не знам дали цялото предаване вече е заснето...
Виж целия пост
# 5
Би трябвало снимките да са приключили.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за новата тема ! Гласувах за Веселка и Момчил или поне на мен така ми се иска Joy
Виж целия пост
# 7
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Симона, но и Момчил да си идат няма да съжалявам 😁
От мъжете харесвам Мартин,но и прилича визуално на мъжа ми,та съм пристрастна.От жените харесвам Искра и Анселита,но на снимките дето качи някой тук-руса и без неподходящия грим.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема ! Гласувах за Веселка и Момчил или поне на мен така ми се иска Joy

И аз гласувах за тях. Ако са номинирани, не мисля, че някой ще ги подкрепи.
Виж целия пост
# 9
Благодаря, Смайли, за новата тема! Flowers Hibiscus
Гласувах за Симона и Велислав. Крайно време е вече малко да си отдъхне това момче, тя Симонка му взе акъла.
Виж целия пост
# 10
Благодаря за темата, Смайли! Simple Smile
Гласувах за Веселка/Момчил, като се колебаех между тях и Симона/Велислав.
Иначе на въпроса от края на предната тема, според мен Симона е била с най-много мъже. Не знам, предчувствие просто. Други под подозрение са ми Вета, Искра и Вилияна, но всичко това може да е напълно необосновано.
Не се наемам за външния вид на мъжете, но все пак да си кажа, че Момчил, Данчо и Станимир стоят добре. Като характер не мога да преценя. Момчил със сигурност отпада от групата тогава. Станимир макар да бе мълчалив създаваше доверие някак си, човек на който може да се разчита.
Виж целия пост
# 11
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за темата! Flowers Tulip Flowers Sunflower Flowers Bouquet


Гласувах за Веселка и Момчил. В началото ми бяха сред четирите двойки-фаворити, но малко по малко отстъпиха доста позиции. Вече дори оправданията с младостта им не издържат.
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата.
И аз гласувах са Веселка и Момчил, искам вече да си тръгнат.
От  жените ми харесват Калина, Искра и Вилияна. От мъжете май май никой Grinning
Виж целия пост
# 13
И аз гласувах за Веселка и Момчил, защото всъщност харесвам и Деян (а пропуснах да го спомена в дългото си излияние в края на предната тема), иначе щях да гласувам за тях, заради Божидара.
Благодаря за темата!
Виж целия пост
# 14
Благодаря за новата тема.
Трудно ми е да избера коя двойка искам да напусне. Истината е, че всички са ми симпатични от тези, които останаха. Едни повече, едни по-малко. И който и да си тръгне, ще ми е тъпо Grinning . Но, по методът на изключването най-малко ще ме е яд за Веси и Момчи, така че гласувах за тях.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия