Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжка прическа 0,1,2,3 номер или дълга коса

  • 2 130
  • 35
Здравейте на всички Simple Smile

Искам да Ви питам дами - мъже с какъв тип прическа харесвате - 0,1,2,3 номер или с дълга коса? Искреното Ви мнение е важно за мен и голяма част от мъжете! Smile
Виж целия пост
# 1
Между  1-2-3 номер има сантиметър разлика, тоест никаква.
Дългите коси са блякс.
Друго?
Виж целия пост
# 2
Нито един от посочените варианти.
Дългите коси верно са бляк, равно окосените тикви- също.
Виж целия пост
# 3
Жива да не бях! Изумително проучване. Искреното ми мнение е, че това под 1-2-3 номер е по-важно да харесам някой.
Виж целия пост
# 4
Да, главата ако не става, косата е без значение.
Виж целия пост
# 5
Косата му да не е по-дълга от моята. И аз се присъединявам към мненията за дългите коси и към това, че е важно какво има под косата. Следването сляпо на някакви трендове в прическите води понякога до много комични резултати. Важно е да си намери индивидуално човек какво му отива. А най-гадното нещо за мен са растите, алелуя почти не срещам такива хора в днешно време.
Виж целия пост
# 6
Много харесвам мъже с дълги коси или с прически тип... да кажем лъмбърджак. Манията да се бръсне до кръв косата за НЕоплешивяващ мъж ми е непонятна. Но е много важна поддръжката, подстригването, грижите. А не да оставиш някакво кече отгоре.
Виж целия пост
# 7
Всички мъже следват различни трендове и разбирания. Всички знаем, че много са важните качества и дрън, дрън, но конкретният ми въпрос е точно какви прически харесвате жените?
Виж целия пост
# 8
На една глава едно, на друга - друго.
Ти с каква си?
Виж целия пост
# 9
На една глава едно, на друга - друго.
Ти с каква си?


На снимката се вижда, но мисля да мина оттук натътък на 1ви номер.
Виж целия пост
# 10
На конкретният ти въпрос няма как да има конкретен отговор. Първо, както Вики е написала, всеки харесва нещо различно, второ не мисля, че има жена, която си е казала аз харесвам само мъже първи номер и да не е харесала никога мъж втори номер, зализан, рошав и т.н.
Виж целия пост
# 11
За под 20-25 става дълга коса. Над тази възраст - 2-3-ти номер, особено при леко олисяване. При хубава коса - прическа с нормален обем. За силно оплешивяващ мъж - 0-1-ви номер също става.
Виж целия пост
# 12
Имаш коса и то хубава. Направи си хубава прическа и не се прави на идиот. Нещо такова:
Виж целия пост
# 13
Дългите коси за мъж са много противни, дори и млад. Особенно сега тийновите дето ги размятат тея перчеми, много са гнусни. Ами кокчетата - отврат. Брадите също са гнус, и то голяма.
Виж целия пост
# 14
От всичко това, което чета из отговорите разбирам, че повече жени харесват мъже с къса и поддръжана коса, нито 0 номер нито дълги коси, така ли е ? Благодаря на всички Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия