Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Онлайн курс по немски към Гьоте институт

  • 2 182
  • 3
Здравейте,
Някой има ли опит с lонлайн курсовете на ГИ?
Видях, че до края на май има намаление и това ме накара да се замисля дали да не дам шанс на цялото чудо и да повиша това пусто А1.

Насочих се към точно този тип курс, защото в момента съм в чужбина и покрай цялата ситуация с вируса графикът ми е непостоянен, което ме кара да предпочитам независимото учене. Отделно приятелка, която е записана на физическия им курс ми сподели, че в момента няма много разлика между двете тъй като и те са минали на що годе самостоятелна подготовка, защото учителката им не знае как да ползва системата за разговори.

Та, да, опит на потребители с подобен курс би ми било от голяма полза. Заслужава ли си инвестицията или е по-добре да започна с материалите на DW?
Виж целия пост
# 1
Линкът ви не се отваря. Като цяло Гьоте отскоро (разбирайте покрай пандемията) предлага онлайн курсове, респективно тези с физическо присъствие минаха на такива. Мисля, че в началото им бе малко хаос, докато свикнат, но сега са окей.
Досега пробвали ли сте дистанционно (онлайн) обучение по нещо? Да се подготвяне самостоятелно? Питам, понеже на едни хора това им е много по-добре (на мен, аз се отегчавам, когато физически трябва дълго време да седя на едно място в група и уча по-добре сама), а на другите им трябва пък това физическо присъствие и някой да им обяснява всичко от-до
Виж целия пост
# 2
https://www.goethe.de/ins/de/en/m/kur/ang/dto.html
Този линк трябва вече да работи, извинявам се.
За дистанционно обучение имам опит с платформи като Coursera, но ученето на език ми се струва друга бира.
Аз съм ок с онлайн обучението и с физическото присъствие, но не притеснява дали поддържат това ниво, с което са известни и за подобни курсове.
Виж целия пост
# 3
Ааа, то е тотално без учител. В такъв случай не зная - може би си зависи дали човекът възприема сам, без помощ. Имам приятел, който така научи испански напр, но повечето хора имат нужда от учител
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия