Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Измамници! Butik Flame във фейсбук!

  • 609
  • 2
https://www.facebook.com/Butik-Flame-719530288063011/ Поръчах от тази страница дънкова рокля, пратката нямаше преглед и тест, което ме усъмни, но я взех въпреки това(моя грешка), като мислех, че ако има проблем ще се свържа с търговеца да я сменим. Отварям пратката, вътре смачкана бяла риза и клин... както и да е помислих, че ми е объркана пратката, звънях няколко дни подред на телефона, който беше посочен, изключен е, писах им в месинджър и ме блокираха. В страницата открих коментари и на много други хора, които са били измамени. Искам да предпазя други хора да не изгорят, затова не пазарувайте от тази страница!
Виж целия пост
# 1
Аз имах подобна история с тях преди 4 години, явно начина им на работа не се е променил. Дано повече хора четат коментарите в страницата им преди да поръчат.
Виж целия пост
# 2
Ужас, явно те са си измамници и си бачкат на този принцип от много време. Отворих страницата имат по 5 харесвания на публикация. Изтрили са всички коментари и не отговарят за цени или не дават инфо за сайт за поръчка. Имат наспамени двеста хиляди човека и сега продават боклуци на всеки, който се подлъже. Това си е отвсякъде измамна страница с дрехи!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия