Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

  • 24 661
  • 754
# 750
Мерилин, какво да ти кажа...Аз като чуя/прочета детоксикация, прочистване, зелева супа...ми настръхва козината Grinning
Върховна глупост. Ама смея ли да кажа какво мисля...
Понякога казвам, но тук всички са добре възпитани, траят си, не се натрапват "ценни указания"...Grinning Всеки има глава, и надявам се, здрав разум. Отслабва се бавно и търпеливо, не с брутално " изпразване" на системата.
Виж целия пост
# 751
Ехеее, реших да не се обаждам след последния опит да задам въпрос за съвет за мобилно приложение за следене на макроси и калории. Съвет не получих, но за сметка на това прочетох една дискусия за броенето на калории и имат ли те почва у нас. Някои жени се изказват сякаш наистина знаят всичко и все пак са част от тази тема. Смело се отмахва с ръка и се казва: Това няма да стане, ама ти си знаеш. По моето лично мнение с риск да прозвуча нападателно, отбранително или да бъда разбрана накриво в следващото словоизлияние... никой няма право да казва кое ще стане и кое няма да стане. Това, че някой не е имал успех с една стратегия за отслабване, не означава, че тя няма да сработи за друг или обратното. Ако бяхме намерили топлата вода за вталяването и подобряването на здравето нямаше да го водим този разговор, нямаше да има стотици теми в този отдел. Има много теми за отслабване, защото всичките работят, но за определените хора. И понеже аз се обадих за прочистването. Прочистването се правило само с английска сол, ама дръжки - има Гугъл, може да се информира човек. Нейодирана сол е, както морската, така и хималайската, така и английската, всяка една от тях ще има еднакъв ефект - 

https://7-min.com/himalayan-salt-water-flush-recipe/
https://www.youtube.com/watch?v=B1iq3HjYBjc
https://i.pinimg.com/originals/83/61/ca/8361cae3d6808af001994be7800d1d5a.jpg

И за мен фастингите са простотия до шия, ама защо? Защото за мен не работят. Не ми понася да седя гладна, да знам, че ми се яде, да ми къркорят червата, да се наливам с вода, да работя и да мисля за ядене, докато знам, че не можело да ям, защото фаствам. Но.... има жени сред нас, за които това дава резултат. Евалата, момичета, поздравления, аз няма да тръгна да ви казвам по-добре направи това или онова. Някои са на кето и тия от високо-въглехидратния, ниско-мазнинен режим ще припаднат, ако чуя кето последователите какво ядат.

Аз пък направих прочистването и мен ме прочисти, чувствам се лека, 600 грама си заминаха на същия ден. не съм скандирала никой да ме последва. Написах всички предупреждения, защото аз съм на 30 и нямам някакви проблеми с кръвно или сърце, но има някой, който може да си има някакви проблеми. Всеки си има глава на раменете да види дали нещо работи за него или не. Като не работи, продължава се напред без драма, ама " Нали ти казах".

Аз, за да започна да се храня по-внимателно и да мисля какво ще ям трябва да се подложа на диета за седмица, за да свикна с ограничение. Такава съм, ама това съм си аз, пък който ще да настръхва. Тези от вас, които ме познават знаят, че бях така и предния път, но с точковата диета и после си преминах на нормално хранене без да се ядат боклуци и стана работата. Моят преход преминава през диета, но няма да се оправдавам, пак ще го направя, ако допусна пак да кача килограми, макар че засега съм нахъсана.

Така, изчерпах се, дайте сега живи и здрави и тема номер 103...Приятно отслабване!
Виж целия пост
# 752
Тиси, липсват ти часовете по химия...
Английската сол е магнезиев сулфат. Сол не е точно наименование тук, само заради формата. Показах и че се продава в аптека.
И няма нищо общо с натриев или калиев хлорид, което е готварската сол, била тя хималайска, морска и т.н.
Оттук идва специфичното й дейстие.
А ти пускай клипчета и снимки колкото искаш от тубата и уеб-пространството. Всеки може да си направи сайт, клипче - които да изглеждат от достоверно по-достоверно... Дали?
Утре някой ще те накара да изпиеш отрова за мишки за прочистване...
Не се доверявайте толкова лековерно на всичко, което виждате. Особено таз снимка малко по-назад с фотошопнатата дама отдолу как се е разпънала и след солта събрала 😁😁😁
Туй същото ще го видиш сигурно да действа и за хемороиди, подагра, брадавици и всичко, което е трудно и упорито за лекуване. Защото хората винаги скачат на най-бързообещаващите резултат методи, а не гледат общата картина какво може по-скоро да им навреди, ако не изобщо да не повлияе.
Винаги дългият път е по-труден, но обикновено по-сигурен.
Не знам на колко си години, поне пишеш и скачаш като на около 20+, слушай малко "лелките", понякога опитът ще ти спести разочерование, несигурност, провал дори..
Успех каквото и да избереш, но ако се луташ по разни и разнообразни "методи" ще ти е по-трудно...
Виж целия пост
# 753
Аз съм правила прочистване с английска сол по д-р Михайлов, но не се ядеше нищо в деня за прочистване, а се пиеше разреден фреш от портокал и грейпфрут.
Виж целия пост
# 754
Тема 103:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1228888.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия