Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цветя за терасата - 5

  • 17 188
  • 559
Добре дошли в новата тема!
Нека ни е красиво и полезно!

Стари теми
Цветя за терасата
https://www.bg-mamma.com/?topic=1074314
https://www.bg-mamma.com/?topic=1145244
https://www.bg-mamma.com/?topic=1207581
Виж целия пост
# 1
Добре дошла се чувствам в темата!! Simple Smile Много е приятна!
Виж целия пост
# 2
Да не ви изтърва, че сте ми много полезни Hug
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темичката!
Да я оцветим малко.
От днес.


Виж целия пост
# 4
Много са хубави .
Виж целия пост
# 5
Карзчее,супер са всичките,но в това на петата снимка ми останаха очите! Браво на теб! 🤗🌺
Аз сега се рових по саксиите и градината. Времето е супер,не е топло,не е студено,идеално!
Виж целия пост
# 6
Цоп и аз в новата тема.
Karzz, останаха ми очите.
Ето снимка и на моя нещастен балкон, малко позакрепих някои сакъзчета. На втората снимка име едни, които от доста време стоят така с дървени стебла. Дали да не ги изхвърля?

Виж целия пост
# 7
Ени, кралски мушкати, ангелски очи било това. Спасявах една изоставена пратка, така на сляпо, и аз не знаех, какво ще получа. Но останах доволна-двата вида кралски(вишневото и цикламеното) това ситното, което е на снимката пред знамето(колко му треперих, че беше зле, като го получих, но се оправи) и едно бяло мушкато обикновено.
Мира не ми дава, докато не си намеря бяло кралско. Около нас в магазинчетата няма. Още ме е яд, че преди 2-3месеца бях харесала едно и не го взех.
Флора, можеш да ги накършиш и да бучнеш пръчките направо в пръста. Ще се хванат. А старото растение ще избие нови клонки и листа.
Аз имам три сакъзчета, основата им е станала дърво направо. Стари са, но им кърша само стеблата и пак растат като луди.
Трябва да ви снимам терасите отвън, да ви ги покажа. То и аз не съм си ги виждала 😂
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема! Записвам се в нея с гръцко мушкато, само един корен е а е изпълнило цялата саксия https://i.pinimg.com/originals/fa/98/21/fa9821ecb93992225158b9499e39efba.jpg, един сакъз https://i.pinimg.com/originals/66/48/df/6648df13cd8194742c2af62d0df5fc1e.jpg и едната ми тераска https://i.pinimg.com/originals/c6/a8/61/c6a861efbeb06fa49dec3b934a10a04a.jpg.
Виж целия пост
# 9
Нати, разкошни са.
Трябва и аз да имам таковс, незнаех, че му казват гръцко мушкати, но чакам да цъфне, да видя зали е това, което мисля. Вече не знам, кое в коя саксия ми е.
Виж целия пост
# 10
Боднах две коренчета кохия в саксия. Дано се хване. В двора така се размножава, че се налага да я скубем редовно, иначе задушава всичко останало.
Виж целия пост
# 11
Виж целия пост
# 12
Сакъзче

Виж целия пост
# 13
Една снимка от миналата година. Дано го имам още това мушкато. Цъфтеше в два различни цвята на едно и също растение. Може би се опрашило от друго, не знам как се получи, но цяло лято миналата година цъфтеше в тези два цвята. През зимата някои от цветята ми умряха, но повечето се запазиха и сега започват да цъфтят. При нас целият май вали всеки ден. Вчера исках малко да почистя тревата между цветенцата и докато започнах и пак заваля. Дано вече спира, че много стана.Колкото до сакъзчетата, като се счупи колче го засаждам отново в почвата и се захваща. Един ден имаше доста голяма буря и саксията беше паднала. Доста клончета се бяха счупили. Сложих ги в пръстта. Имаше и две клончета с цветове, изобщо не им повлия това, че бяха счупени и отново засадени. Цветовете си останаха така свежи няколко седмици още. Може би защото те не са толкова претенциозни, не знам.
Виж целия пост
# 14
Нат, много приятна тераса! Какво е това цикламеното, в зелената саксия? Много е красиво!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия