Баничарница инвестиция

  • 1 003
  • 7
Здравейте,
Какво мислите за отварянето на баничарница около центъра на София? Колко голямо място е необходимо за разполагане на кухнята и колко би струвало първоначално? Заслужава ли си?
Ще се радвам да чуя мнения на хора, които са вещи в тази област!
Виж целия пост
# 1
Заповядайте в младост 4 ако бизнес парка да го направите. Тези са изключително малко
Виж целия пост
# 2
Мъжът ми все разсъждава на тази тема...то място е лесно, но май с персоналът е трудно! Някйде бяха предложили да се вземат фурнети, но на мен не ми харесва много. Има ли заводи на едно откъдето да се зареждат по малки баничарници?
Виж целия пост
# 3
Най- добре е да се направи в района на някое училище или спирка.
За работната ръка- що да няма желаещи?
В лавката до нашето училище собственикът например, продава и пица на парче- зарежда от Аладин готови големи пици и ги продава с 20 ст. надценка парчето. Баничките от Кауфланд, пак с надценка.
Виж целия пост
# 4
Трудно е с  персоналът, защото всъщност трябва да се даде нормална заплата и осигуровки.
Не знам за София, но около центърът на други градове е пълно с баничарници.
Не знам за децата, но поне в моята обкръжение зрелите хора купуват само от хубавите баничарници, където има майстори които ги правят на място. Няма смисъл да се прави бизнес с нещо което е просто евтина имитация на закуски.
Казвам го от позиция на дете израснало в семейство с такъв бизнес.
Виж целия пост
# 5
Трудно е с  персоналът, защото всъщност трябва да се даде нормална заплата и осигуровки.
Не знам за София, но около центърът на други градове е пълно с баничарници.
Не знам за децата, но поне в моята обкръжение зрелите хора купуват само от хубавите баничарници, където има майстори които ги правят на място. Няма смисъл да се прави бизнес с нещо което е просто евтина имитация на закуски.
Казвам го от позиция на дете израснало в семейство с такъв бизнес.


Съгласна съм, но трудно се намира добър майстор, търсенето им е голямо
Виж целия пост
# 6
Голяма е, но това се дължи на малкото пари които могат да му се предложат.
Виж целия пост
# 7
Според мен в центъра на София е пълно с баничарници. Много години съм работила на Позитано, е там е баничарница връз баничарница. За място не мога точно да кажа, но бих започнала проучването със справка за това, какви санитарно-хигиенни условия трябва да предложиш. Нали разбираш, ако ще се пекат на място, трябва да има тоалетна, мивка и виж там какво друго, а това ще оскъпи инвестицията. Даже и ако не се пекат на място, а се карат отнякъде, пак си трябват добри хигиенни условия.

Боя се, че калкулация няма кой да ти направи, ще трябва ти да се справиш. Не е лесно да имаш собствен бизнес. Имаш ли опит в печенето на баници? Ако е така, ще можеш да прецениш колко място трябва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия