Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Уреди за нов дом - 2020

  • 786
  • 2
Здравейте,
Доста търсих в темите, но не намерих актуална тема от последните години за кухненски уреди за вграждане.
Предстои ни да обзавеждаме нова кухня с абсорбатор (тих), котлони (тройка), фурна и съдомиялна (60см) за вграждане (хладилникът няма да вграждаме и сме се ориентирали към Самсунг).
Гледах доста оценки в ЕМАГ и установих, че фурни и котлони на Беко са с доста позитивни коментари.
Можете ли да препоръчате марки и модели от скорошно обзавеждане, което сте правили или обновявали? Също така, доволни ли сте, какви са проблемите, с които сте се сблъскали след монтажа?

Ако имате и обратна връзка за перални и сушилни, ще съм благодарна също за мнения. Пак сме се засилили към Самсунг, но ще видим къде ще осъмнем.

Много ви благодаря! Blush Yum Hug
Виж целия пост
# 1
Единствено мога да Ви посъветвам да търсите висок клас на енергийна ефективност и по възможност 5 години пълна гаранция, но без доплащане.
Ползвам пералня и сушилня Самсунг и съм много доволна.
Предстои ми да купувам хладилник и съм се спряла на Либхер, като оценки са високи. Ще търся най-висок клас на икономичност.

Предвид това, че сменям уреди през няколко години, бих Ви посъветвала да избирате по външен вид и енергиен клас. Мнението ми е, че всеки европейски уред изисква подмяна в рамките на 3-5 години.
Виж целия пост
# 2
Единствено мога да Ви посъветвам да търсите висок клас на енергийна ефективност и по възможност 5 години пълна гаранция, но без доплащане.
Ползвам пералня и сушилня Самсунг и съм много доволна.Може ли да споделите моделите на пералната и сушилнята, защото и аз съм се ориентирала към Самсунг?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия