Airfryer Jocca

  • 756
  • 6
Здравейте,
Вече 3 пъти готвя с този airfryer и не съм доволна, защото храната става с метален вкус и дъх. Пробвах сандвичи, пилешки хапки и картофки. Нормално ли е да се усеща такъв метален, дори ръждив вкус? Предполагам не, защото всичко отиде в коша. 🤔
Виж целия пост
# 1
Не е нормално храната да има такъв вкус и дъх. Аз имам два - Гурмемакс от 8 месеца и Амбиано от 4 месеца, всекидневно готвя в тях и всичко си има нормален вкус. В момента правя макарони в Амбиано. Бих ти изпратила книжка с мои рецепти, но няма опция за изпращане на документ.
Виж целия пост
# 2
Ако е нов уреда би било редно да го пуснете на празни обороти, ако има някакви производствени миризми да ги изчисти.

В моя акти фрай не съм се сещал да правя сандвичи.
Виж целия пост
# 3
Първият път го пуснах празен... След това още 3 пъти, но уви не се получи... Изключително лош привкус на метал.
Виж целия пост
# 4
Връщай го !
Виж целия пост
# 5
Не е нормално храната да има такъв вкус и дъх. Аз имам два - Гурмемакс от 8 месеца и Амбиано от 4 месеца, всекидневно готвя в тях и всичко си има нормален вкус. В момента правя макарони в Амбиано. Бих ти изпратила книжка с мои рецепти, но няма опция за изпращане на документ.
Как правите макарони?
Виж целия пост
# 6
nad_tab, опитах веднъж и не ми се получиха добре, затова не съм писала нищо. Сложих чаша и половина макарони, вода хубаво да ги покрие и пуснах на 180 градуса за 30 минути. Не съм пробвала отново, но ще, някой ден. Ако пробваш и ти се получи, пиши, моля Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия