Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 6

  • 71 442
  • 766
# 525
Ползвам този Гофретник First FA 5305 3 WI
С керамично покритие е, нямам идея колко е безвреден. Доволна съм,добре изпича гофретите, в средата е по-изпечено отколкото по краищата,но не е проблем. Ето го в първия сайт,в който го намерих https://kaymu.bg/tosteri-gofretnici/%D0%93%D0%BE%D1%84%D1%80%D0% … irst-FA-5305-3-WI

Някой може ли да препоръча гофретник/сандвичмейкър с невредно покритие, да изпича добре?
Виж целия пост
# 526
Аз пак да помоля за препоръка за тиган за палачинки?
Виж целия пост
# 527
Какви незалепващи и безвредни форми за мъфини бихте предложили?
Виж целия пост
# 528
Аз пак да помоля за препоръка за тиган за палачинки?

За палачинки и яйца взех на Riess след много четене тук. Има едни техни водят се за омлет, пише, че стават и за палачинки. За сега само бъркан яйца сме правили. До палачинки не допирам напоследък.... И сме доволни. Първите 1-2пъти не залепваше даже. Сега си по залепва, но умерено и лесно се чисти. Но то няма как и да не залепва изобщо, нищо че доста масълце слагаме на дъното. Като цяло съм доволна. Примирих се, че за да е безвредно, няма как да е незалепващо.
Успех
Виж целия пост
# 529
Благодаря за препоръката. Е, аз не знам какво да правя, за да си угодя на всички изисквания. Предпочитам да готвя с минимално количество мазнини, а така загаря и това отхвърля залепващи съдове. Те пък не били здравословни... Ще проучвам още явно и ще търся някакъв компромис.
Виж целия пост
# 530
Аз пак да помоля за препоръка за тиган за палачинки?

За палачинки и яйца взех на Riess след много четене тук. Има едни техни водят се за омлет, пише, че стават и за палачинки. За сега само бъркан яйца сме правили. До палачинки не допирам напоследък.... И сме доволни. Първите 1-2пъти не залепваше даже. Сега си по залепва, но умерено и лесно се чисти. Но то няма как и да не залепва изобщо, нищо че доста масълце слагаме на дъното. Като цяло съм доволна. Примирих се, че за да е безвредно, няма как да е незалепващо.
Успех
Може ли линк към модела, че нещо не го намирам?
Виж целия пост
# 531
попаднах в нета на чугунени съдове, с марка MAYSTERNYA . Не пишеше в сайта произход, поразрових и излезе, че са Украински. Имате ли отзиви за тях? Прилични са цените и изкушават.
Виж целия пост
# 532
Аз имам украинска тенджера, не знам дали е тази марка (не й помня марката) и съм много доволна. За сега само хляб пека в нея - за това я взех.
Виж целия пост
# 533
Погледнах ги и доколкото виждам са неемайлирани. За тигани на които ще печеш пържоли е ОК да са неемайлирани, но за тенджери е по-добре да са емайлирани. Чугуна лесно ръждясва и ако оставиш в неемайлирана тенджера нещо течно може да ръждяса, още по-лесно ако има сол или продукти отделящи киселини като домати например.
Виж целия пост
# 534
Здравейте! Моля за мнение за тези тенджери на Ело. Заслужават ли си? https://aiko-bg.com/product-40367020034
Колебая се между тях и тези с трислойно дъно на Хром Силистра
Виж целия пост
# 535
Здравейте! Моля за мнение за тези тенджери на Ело. Заслужават ли си? https://aiko-bg.com/product-40367020034
Колебая се между тях и тези с трислойно дъно на Хром Силистра

Мисля, че тях гледах в Айко. Не ми хареса, че дръжките им са закрепени сякаш в час по трудово обучение. Да не бъркам, но май точно този комплект гледах. Лично аз се отказах да ги взимам. Но вие си ги погледнете пак, да не бъркам.
Виж целия пост
# 536
Здравейте, трябва да си купим нова тава за печене. Някой може ли да предложи нещо качествено и изпитано? Нямам ни най-малка идея какво точно да взема. За предпочитане – да може да се закупи от физически магазин в София.
Мерси! Simple Smile
Виж целия пост
# 537
Стъклена е най - добре!
https://levon.bg/za-kukhnyata/sudove-za-gotvene/tavi/pravougulna … -1-5-l-simax-7106
2 бр. имам перфектно са държат
Виж целия пост
# 538
Още един глас за стъклените тави. Отлични са за всякакви печива. Имам 5 бр., различни размери от години. Не са мръднали. Не се драскат, не залепват, мият се в миялна. Моите са на Пирекс.
Виж целия пост
# 539
То и аз харесвам стъклените, но при тях препоръката е, да се слагат в студена фурна или загрята на не повече от 100 градуса, както и за керамичните.
Вие как процедирате, когато печивото, трябва да се сложи в загрята фурна, на 200 С?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия