За патладжаните?

  • 1 275
  • 17
# 15
За да не поема много олио, когато пържа в тиган, след като овалям парчетата патладжан в брашно, ги потапям във вода и тогава ги слагам в тигана. Нито олиото потъмнява, а и не са толкова мазни. Така пържа и тиквички, а напоследък и риба.
Виж целия пост
# 16
след като овалям парчетата патладжан в брашно, ги потапям във вода и тогава ги слагам в тигана.

А не пръска ли наоколо с тази вода по тях? И не пада ли брашното от водата?  newsm78
Виж целия пост
# 17
А не пръска ли наоколо с тази вода по тях? И не пада ли брашното от водата?  newsm78
Не. Брашното се "запечатва" и не пада, а във водата не ги държа, само ги потапям и вадя - не пръска.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия