Кога се слагат подправките?

  • 5 037
  • 29
# 15
Слагам ги накрая, малко преди да сваля яденето от котлона. Сол и червен пипер слагам в началото.
Виж целия пост
# 16
Според лекарите ендокринолози готварската сол задължително се слага 5 минути преди да стане готово ястието заради съдържанието на йод в нея, в противен случай е безмислено да си купувате йодирана готварска сол.
Виж целия пост
# 17
И аз знам, че се слагат накрая, но ги слагам като доливам водата  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 18
Пресните подправки ги слагам накрая, а сухите 10-20 мин. преди да ми стане ястието.
Виж целия пост
# 19
Сухите слагам още в началото, а пък пресните - накрая.
Виж целия пост
# 20
Слагам ги накрая, 5 мин. преди да махна яденето от печката.

И аз така. Само сол слагам в началото.
Виж целия пост
# 21
Слагам ги накрая, малко преди да сваля яденето от котлона. Сол и червен пипер слагам в началото.

Излъгах за солта  Embarassed, слагам я (ако не забравя де  Blush) малко преди да сваля яденето от котлона, т.е. когато всичко е сварено вече. Случва ми се обаче и да забравя да сложа и тогава става  Sick. Когато варя месо обаче слагам солта още докато водата е студена (почти не забравям да я слагам  Crazy).
Виж целия пост
# 22
Аз знам, че на карантия и месо не се слага сол в началото, понеже тя стягала и свивала месата и се варели по-бавно  Thinking
Виж целия пост
# 23
Ако са сухи се слагат по средата на варенето,ако са пресни почти накрая - така знам,така и правя Wink
Виж целия пост
# 24
Слагам ги накрая, 5 мин. преди да махна яденето от печката.

и аз така  Peace
Виж целия пост
# 25
Цитат
Ако са сухи се слагат по средата на варенето,ако са пресни почти накрая - така знам,така и правя

 newsm10 И аз правя така.
Виж целия пост
# 26
 И аз така!! newsm10
Виж целия пост
# 27
Аз знам, че на карантия и месо не се слага сол в началото, понеже тя стягала и свивала месата и се варели по-бавно  Thinking

Както и доматено пюре на яхния, примерно- стягало продуктите и готвенето ставало бавно. Дали е вярно  Thinking
Виж целия пост
# 28
Аз само чубрица и джоджен слагам накрая.
=======================================================================
И аз така.
Виж целия пост
# 29
Аз знам, че на карантия и месо не се слага сол в началото, понеже тя стягала и свивала месата и се варели по-бавно  Thinking

Както и доматено пюре на яхния, примерно- стягало продуктите и готвенето ставало бавно. Дали е вярно  Thinking

Каза ми го професионална готвачка от Шератон, която сега готви тук на посланика. Та съм склонна да й вярвам  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия