Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Facebook / Фейсбук – 3

  • 21 616
  • 585
Добре дошли в новата тема, в която разискваме всичко, свързано със социалната мрежа Facebook!

Линкове към предишните теми: 1, 2.Виж целия пост
# 1
Момичета и момчета, пуснах нова тема, защото тази надхвърля 1000 стр. и е изключително трудно да се търси нещо в нея. Даже не знам защо е оставена да стане толкова дълга.
Има търсачка, която служи за търсене. Не знам защо го определяш като трудно. За мен няма смисъл от нова тема.
Допълвам, че е много по-лесно да търсиш в една тема с търсачката, защото може да се филтрира да показва резултати само от конкретната тема, а сега няма да може.
Виж целия пост
# 2
Здравейте Simple Smile, благодаря на Black Cat за новата тема и да попитам пак има ли как да се направи списък на приятелите от мобилното приложение?
Виж целия пост
# 3
Има как. Отива се на трите хоризонтални черти - > privacy shortcuts - > access your information - > download your information - > deselect all и се маркират само приятели и на създай файл. Като стане готов файла изпращат писмо на пощата и известие във фейсбук и може да се свали. Има списък на приятели в момента, премахнати и отхвърлени покани.
Виж целия пост
# 4
Здравейте, има ли такова нещо да не влизаш в профила си дълго време и да ти го деактивират, или няма такъв вариант, само сам можеш да си деактивираш профила?
Виж целия пост
# 5
Ако някой си деактивира профила, другите не могат да му пишат, нали? Както при изтрит профил изписва "не можете да участвате в тази дискусия"?
Виж целия пост
# 6
Това излиза като е деактивиран профилът и не може да се пише съобщение.

Иначе колкото и време да не се влиза в профила, ако никой не го докладва междувременно, не го трият и после може да се влезе.
Виж целия пост
# 7
Виж целия пост
# 8
И на мен преди малко ми излезе. Засега върнах старата версия, ама... Настроих се, че от септември ще е така.

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Krai-Klasicheskiyat-Fe … -septemvri-993702
Виж целия пост
# 9
минах в тази нова -уж само, визия, но като ми пише някой съобщение, вече нямам папката "Чакащи" - сега всичко ми е на едно място. Не, че преди разбирах кои точно се озоваваха в "Чакащи"...като давах обяви, все непознати ми пишеха, някои бяха в "Чакащи" а други си идваха директно...
Виж целия пост
# 10
Днес и мен ме "премаршрутираха" към новата версия.
Издържах я около пет минути и се върнах към старата.
Но ... мъка ще е през септември, ако остане само новата.
Виж целия пост
# 11
Днес и мен ме "премаршрутираха" към новата версия.
Издържах я около пет минути и се върнах към старата.
Но ... мъка ще е през септември, ако остане само новата.

Докато се връщах на старата, се появи кратка анкета, в която трябваше да пиша защо се връщам. Написах, че е грозна и объркваща. Не знам дали някой ще вземе под внимание написаното. Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата, черно коте!
При мен още няма съобщение за нова визия....но хич не ми харесва. Тъкмо свикнем на едно и хайде хоп - ново.Confounded
Виж целия пост
# 13
Здравейте!
Имам питане относно блокирането - ако блокирам някой от листа ми с приятели, остават ли лайковете му и коментарите му видими за другите хора? Или след блокиране вече не ми е в листа с приятели и се изтриват и лайковете му?
Виж целия пост
# 14
Апликацията на Фейсбук постоянно ми показва, че имам известия, дори когато съм ги видяла вече. Имате ли идея защо е така? Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия