Машина за хляб - 66 тема

  • 38 704
  • 739
# 15
Благодаря много.
Виж целия пост
# 16
На коя програма правите тутманик ,аз съм с Тефал
Виж целия пост
# 17
На коя програма правите тутманик ,аз съм с Тефал
На 3ч00 за обикновен хляб. Аз съм с Taurus.
Виж целия пост
# 18
Направих тутманик за първи път, много добре се получи,сиренето се разми,въпреки че го сложих едро но нищо, отделно си хапнахме.

Ползвах тази рецепта ✌
https://recepti.gotvach.bg/r-115526-Уникален_тутманик_в_хлебопекарна?p=3
Виж целия пост
# 19
Сиренето винаги се смива, защото пекарната го бърка и го раздробява. Вариант е след като приключи с последното месене, да се извади и примеси на ръка със сирене. И след това да се върне за втасване и печене.
Виж целия пост
# 20
Да, аз така ще направя.
Виж целия пост
# 21
Здравейте. Искам да питам това сравнително здрава машина ли е, че четох че се сменявали перки и т.н? Обмислям да купя на майка ми. Вкъщи много се обичат тестените изделия и предполагам ще се ползва често. Та да ми препоръчате и някакви модели без значение цената - ако е да е.
Виж целия пост
# 22
Здравейте!  Имам   нова  хлебопекарна CROWN CBM-6562. При опит да стартирам програма тръгват само 15 минутната програма за тесто и тази за торта. На останалите отброява време, но не започва да върти...Някой с подобен проблем?
Виж целия пост
# 23
Вижте си в упътването дали другите програми не стартират с предварително загряване на продуктите, преди да започне нещо видимо да се случва вече с тях. Най-вероятно е така.
Виж целия пост
# 24
Вижте си в упътването дали другите програми не стартират с предварително загряване на продуктите, преди да започне нещо видимо да се случва вече с тях. Най-вероятно е така.
В упътването не пише нищо подобно, но да-има предварително загряване. Програмите стартират на 15 минута. Благодаря!
Виж целия пост
# 25
Здравейте! Радвам се, че ви намерих Simple Smileю
С лидълска съм, ако има значение.
Виж целия пост
# 26
Пускам рецепта за памучен бял хляб. Мнооооого вкусен, но мноооооого бял Simple Smile

Всичко меря с кантарче, че ми е най-лесно:
200гр. мляко
50гр.гореща вода
1ч.л.сол
2ч.л.захар
400гр.брашно(за баница на София мел)
2гр.суха мая за дълга програма, около 4ч. или 5гр. за бърза, при мен е 2ч.

Използвам ето тази мая, много е добра!
https://www.maxlife.bg/zhiva-maya-bez-gluten-125-gr-doves-farm

Ако имам заквасена сметана слагам 50гр. като намалявам млякото с 40гр. става още по-пухкав.

Имам и добра рецепта за козунак, не истински, а такъв в машина, подходящ за закуска. Слагате вечер и нагласяте таймера да е готов за закуска.
Виж целия пост
# 27
Давай я рецептата за козунака.
Виж целия пост
# 28
Давай я рецептата за козунака.

На вилата ми е,  ще взема да объркам пропорцията по памет. Ще пиша Wink
Виж целия пост
# 29
Аз правя в хлебопекарната козунака на Пина и пускам програма класически.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия