Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смарт часовник

  • 1 204
  • 5
Моля ,някой да ме насочи към часовник който измерва кръвно налягане дамски и устойчив за работа
Виж целия пост
# 1
Личното ми мнение е, че няма такъв. Да, може в рекламата да се казва , че измерва кръвното, но със сигурност не го прави точно !
Виж целия пост
# 2
Мисля, че има подобни модели на Гармин, но и аз не бих разчитала. Пулсът - ок, но кръвното налягане е малко по-сложничко и не знам доколко може да показва адекватни стойности. Все пак бих препоръчала Garmin Vivoactive 4s.
Виж целия пост
# 3
Часовниците на Samsung имат такива възможности. За съжаление обаче, тези функции не са налични официално тук понеже функцията не е сертифицирана от европейските здравни органи.

Разбира се има начин ад се използват и двете функции ЕКГ и измерване на кръвното налягане. Друг е въпроса дали може да се разчита на тях. Аз ползвам Galaxy Watch Active 2 и мисля, че разликата при измерване с апарат за кръвно налягане е няколко единици. С други думи бих казал, че е доста точно като за часовник.

Как да измерваме кръвното налягане и ЕКГ в България със Samsung  … xy Watch Active 2
Виж целия пост
# 4
Още една интересна публикация от същия сайт. Подбрани са женските часовници. Бих препоръчал да се прегледа. Сестра ми си хареса Galaxy Watch 3. Имат доста приятни и женствени цветове.

Smart часовници за жени през 2020г., които заслужават внимание
Виж целия пост
# 5
Здравейте,
Подариха ми смарт часовник, но получавам като  изтръпване на ръката (дискомфорт не знам как да го опиша, не е болка) Дали е дефектен самият часовник или е нормална адаптация. На някой да му се е случвало ?
Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия