Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първо зареждане на samsung

  • 285
  • 4
Здравейте, въпрос за първо зареждане на батерия на samsund a71. Прочетох упътването но не пише как се зарежда батерията първоначално. Ако някой си има представа как се зарежда това чудо да отговори. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Аз не разбирам въпроса. Като всеки друг телефон, мушкаш зарядното и го зареждаш, като стигне на 100% е готов.
Виж целия пост
# 2
А трябва ли да падне до 0 %?
Виж целия пост
# 3
Хубаво е да падне, но и да не падне, не е голям зор.
Виж целия пост
# 4
А трябва ли да падне до 0 %?
Категорично НЕ! Литиево-йонните и литиево-полимерните акумулатори, за разлика от никел-кадмиевите и никел-металохидридните, нямат мемори ефект. Т.е. няма никаква нужда да бъдат разреждани докрай преди зареждане. Нещо повече - за тях едно от най-опасните неща е пълното разреждане на батерията. Другото е презареждането и. Естествено, в един съвременен телефон няма опасност да се случи нито едното от двете - електрониката ще спре да зарежда при достигане на максималния капацитет, а когато остане под 5% заряд, ще изключи апарата, за да предотврати пълно разреждане и повреда на батерията. Но, така или иначе, от предварително разреждане няма никаква полза.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия