Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хванах майка ми да изневерява на баща ми. Трябва ми съвет!

  • 9 060
  • 301
Подозирах това от доста време.

Преди години забелязах нов парфюм в къщи и попитах майка си от къде е. Тя каза, че е от семеен приятел, който по това време беше и колега на баща ми. Мина ми нещо през главата, но не оставих мисълта да ме притеснява.

След няколко години хванах майка ми и същия мъж да правят телефонен секс. Видях целия разговор. Говорих с майка си за това. Но тя отрече, казвайки, че това е само игра по телефона и че той бил пиян. Казах й, че няма да простя това, което прави.

Години по-късно и стигаме до сега. Вече съм на 32 години и отново хващам майка си да си праща съобщения и да провежда видео разговори с този мъж, обсъждайки кога баща ми не е в къщи и къде да отиде тя, за да могат да се срещнат. Когато я хванах, тя директно ме излъга, казвайки ми, че това е друг мъж и те просто си говорят. Мразя факта, че тя ме излъга гледайки ме в очите. Сега имам снимки на разговорите й с този мъж. Не съм й казал нищо. Мисля, че баща ми заслужава да знае истината и да не го правят на глупак. Той е добър и трудолюбив човек. Той изкарва прехраната на семейството, тъй като майка ми не работи и това е така от около 20 години. Аз съм на 32 и считам, че съм независим от родителите си, така че само баща ми изкарва парите на семейството. Преди време майка ми беше болна и баща ми и аз я посещавахме всеки ден в болницата (която беше в друг град), носейки й храна и правейки й компания. Не е минал и месец от както тя излезна от болницата и отново е с този човек. Не мога да понеса това. Осъзнавам, че ако кажа на баща ми нещата ще станат лоши и дори може да се разделят заради това. Не мога да повярвам и ми е тъжно, че вече на възраст родителите ми правят такива неща и в края ще останат сами. Но не мога просто да изтрия чувството на тежест и вина у мен. Мисля, че баща ми заслужава да знае истината.

Моля споделете мислите и съветите си.
Виж целия пост
# 1
Аз пък мисля, че баща ти много вероятно знае истината, но предпочита да си затваря очите. Също мисля, че на 32 години е по-добре да си гледаш собствения живот вместо да си вреш носа в чуждия. Може да са ти родители, но те са големи хора и едва ли имат нужда някой да им дава акъл.
Виж целия пост
# 2
Ще последват съвети, да не се месиш в отношенията на родителите ти. Но ти си част от това семейство. Майка ти, на тези години, би трябвало да има други приоритети. Когато единия е добродушен, чисто другия партньор се възползва. Аз бих те посъветвала да говориш по мъжки с любовника. Мшсля, че ще изчизне бързо. Сори, но е комичен виртуален секс при "зрели" хора. Неизживян пуберитет не е полезен никому. ЕГН-то не е атестат за разум, опит и мъдрост.
Виж целия пост
# 3
Боже, ако един ден 32 годишния ми син ми следи разговорите с мъже, бих била адски впечатлена!

Темата е 100% пързалка, такъв син няма, нито такава майка.
Виж целия пост
# 4
А ти защо се вреш в живота на майка си? Направо ми се вижда нечистоплътно. Тя има право да живее според своите разбирания. Или ревнуваш, като Едип.
Виж целия пост
# 5
Съветвам те да кажеш на баща си. Кажи му как майка ти те гледа и те лъже и ти не ислаш да участваш в това.

Той има право да знае и какво ще прави след това си е негова работа. Като цяло да ти стоварва на теб майка ти да й пазиш тайната е много нечестно.

Ако за теб честността е ценност - кажи на баща си и от там нататък не им се меси. А ако много искаш, можеш и на майка ти да кажеш, че не пинасяш да те лъжат. Ако иска тя да мами баща ти, това си е нейна работа, но да те гледа в очите и да те лъже като че все есно ти си и гадже, това не.

Също така .. по-добре НЕ следи любовния живот на майка си. За теб е по-добре.
Виж целия пост
# 6
Може и да има. Една беше избягала с набор на сина си, в чужбина. Мъжът и Душко Добродушков. Прибра се ,след като принца и изхарчи наследството. Доста невзрачна външност имаше. Но е боледувала за романтика.
В този казус, майката е излязла от рамките на съпруга и зряла мама. Нормално е сина да реагира. Или искате да има същото семейство и всеки да си живее живота?
Виж целия пост
# 7
И ако Добродушков си я е чакал и приел обратно, чия работа е това, освен тяхна?
Виж целия пост
# 8
А ако не знае, а синът се манипулира за да не каже, чий е проблемът тогава?
Виж целия пост
# 9
Разведоха се.Синът и не я прие. Родителите и също. Ако грещника е мъж, форумно пеете др.песен. В тези случаи няма аморе гранде а сърбеж на критическата. Отделно му изхарчи част от наследството.
Виж целия пост
# 10
Какво ще спечели синът, разкриващ тия простотии? Ще "накаже"майка си и с тате после ще тържествуват каква е мръсница? Ще разстрои възрастния си баща, човекът дори може да се почувства унижен, че детето му ходи да клюкари? Ще се радва, че на стари години ще има развод? Недоумявам.

Защо да го направи всъщност?
Виж целия пост
# 11
Бащата трябва да се щади. Но да живее в заблуда е по-голяма драма. Как ще му гледа внуците през секс чатове?😄 Мама има нужда от отрезвяване.
Виж целия пост
# 12
ааа, да, внуците, разбира се:) не я е срам - баба в чат! Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Достатъчно си голям за да гледаш собствения си живот.
Да ровиш в телефона на майка си е недопустимо и грозно като постъпка. Дано не го правиш с жена си един ден. Личното пространство е лично, нямаш работа в него!
Като сблъскала се с изневяра тип паралелна връзка, каквато твърдиш, че има майка ти ще кажа едно..
- Или баща ти знае(предполага), но не рови..
- Може да са го коментирали, но спестили на теб( дете си им)
- Или баща ти е толкова вглъбен в личния си живот, че не му прави впечатление живота на майка ти. Уж семейство, но всеки с това,което го вълнува.
Ако се ровиш ще им донесеш само негативи. Остави ги!
Виж целия пост
# 14
Стига де, момчето е дете, иска мама и тати да са заедно
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия