Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 32

  • 60 568
  • 739

Ежедневните ни кулинарни вдъхновения
- снимки и коментари!



"Тема за всеки, който иска да покаже, разкаже и коментира.
Нека да имаме свободата да покажем ежедневното ни меню в снимки и коментари.
Да можем свободно да изкажем мнението си за видяното - да похвалим,
да критикуваме, да попитаме.
Има едно единствено условие - когато се пише текст на рецепта да БЪДЕ в скрит текст!
Моля само за едно - нека няма злобнички подмятания и хапливи забележки! Предупреждение – ВСЕКИ пост със  снимки взети назаем от чужди блогове или интернет – ще бъдат изтривани !





Предишна тема 31

Camera

Сезонен календар за месец ноември Flowers Herb

На мобилната версия няма иконка за скрит текст, таговете се изписват на ръка:

Код:
[spoiler]текст, който желаете да "скриете"[/spoiler]

Добавяне на изображение
[/quote]
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата.  Вкусно да ни е.
Морските дарове от последната страница много ми харесаха, всичките.
Виж целия пост
# 2
Цоп в новата Мерси!
Бързи соленки
Виж целия пост
# 3
Привет в любимата ми тема.От години само чета,сега се престрашавам да участвам.Blush
От снощи:
Руло Стефани на топки

Намачкани картофи с чушки от туршия

Баница/щрудел с тиква и ябълки
Виж целия пост
# 4
Ала- Бала, благодаря за най- вкусната тема 💐
Очаквам нови кулинарни чудеса.
Включвам се с варени пъдпъдъчи яйчица



и тиква с мед и орехи

Виж целия пост
# 5
Здравейте! Благодаря за новата тема!
От вчера:
Кюфтета по чирпански

и печени овесени ядки с ябълки и орехи (станаха страхотни, благодаря на Ала-Бала за рецептата)
Виж целия пост
# 6
спаначена супичка


панирани дробчета


първата партида зелева салата - след 10-а дни ще е перфектна
Виж целия пост
# 7
Ще трябва да спра да поглеждам тук, че с тоя слаб ангел, дето имам Joy
Не можах да устоя, та го направих

Добруджански бюрек
Обаче като не ползвам фини кори и не знаех от кои да взема, та взех Одрински, но кръгли, които се оказаха 5 броя Grinning Е, сгъвах, рязах, накрая ги подредих малко на ветрило и така. Но за вкуса всички сте много прави - уникално вкусно е!
Виж целия пост
# 8
За добруджанския бюрек използвам едни турски финни кори (за баклава се водят) изключително меки, еластични и тънки,  става много пухкав и не спада като изстине.
Като гледам творенията на benii и mistery, май става добре и с по- дебели. Следващия път ще пробвам.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за вкусната нова тема, Ала-Бала! bouquet

Пристигам с кестени. 🌰 Хапвам ги с масло и сиренце. Никога не бях опитвала досега, ужасна вкусотия е, ама много пипкаво това белене, ако има кой да ми ги бели... Grinning
Виж целия пост
# 10

Пържени банички
Виж целия пост
# 11
Ала-бала , благодаря!

За запис сладко-киселото хрупкаво пилешко по желание на внука, аз съм още на кафе.





Виж целия пост
# 12
Благодаря за новата тема! ❤️🌹👏За закуска на децата соленки със сирене. .                     
Виж целия пост
# 13
Ала-Бала, благодаря! Чудесно оформена заглавна страница!
Пристигам с кафето и една салата със сос Цезар, това обядвах днес
Виж целия пост
# 14
Питки с пармезан и копър


Парена кето туршия
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия