Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Истината за Дядо Коледа

  • 4 285
  • 32

Анкета

На каква възраст е най-добре да разбере истината

Опции:

# 30
Ell___,така мислех и аз,но малкото човече (вече голямо човече )не хареса начина ми на мислене.
За мен е приказно, вълшебно,прекрасно това чувство,свързано с Коледа и Нова година,но...
Виж целия пост
# 31
Дъщеря ми отдавна има съмнения, но просто ѝ харесва мисълта да вярва в нещо подобно. Тя е януарче и май след Коледата преди деветия ѝ РД ( с две думи - прясно навършила 9 години) в училище дете от класа разказало, че е видяло баща си да оставя подаръците под елхата. Признавам, че не го мисля много дълбоко. Когато беше по-малка я подкрепях във вярата ѝ в Дядо Коледа, но никога не съм била много настоятелна и като цяло не искам да свързва Коледа основно с материалните подаръци. А разочарованието е част от порастването, неизбежно е.
Виж целия пост
# 32
Ние дъщеря ми така и не успяхме да я заблудим Grinning Още първите й Коледи като беше на 2-3 годинки и успяваше да познае дядо си под костюма на дядо Коледа, но честно казано това не й е губило ентусиазма. Даже напротив, пак много се радва на празника и се вълува за подаръците, но знае, че ние играем роли и празника пак е много вълшебен. Така че според мен и от мънички да знаят, няма да се загуби магията на празника Simple Smile)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия