Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma

  • 21 994
  • 765
Всяка година малки и големи по целия свят очакват с нетърпение най-специалната вечер в годината – нощта на Коледа. Тя е винаги магична, независимо дали спазваме всички традиции, дали семейството ни е голямо, или малко, дали живеем в България, или на другия край на земното кълбо. Украсените със светлини улици, романтичните филми по телевизията, песните, заредени с коледно настроение, вкуснотиите, на които ухае кухнята вкъщи... всичко ни изпълва с усещане за уют и топлина.

Подготовката за Коледа обаче е не по-малко вълнуваща! Празничната еуфория може да ни връхлети много преди настъпването на самия тържествен ден. Как да украсим дома и трапезата, каква елха да изберем, кога да сложим светлинките и с какви подаръци да изненадаме любимите си хора? Тези вълнения са характерни за всяко семейство и подобни въпроси съпътстват всяка приказна Коледа.

Тази година, за да се уверим, че ще се подготвите навреме за празника и ще му се насладите напълно, стартираме едно ново магично празнично предизвикателство в BG-Mamma - "Писмо до Дядо Коледа".Каним ви да споделим заедно празничните емоции и да разкрием най-съкровените си коледни желания! Вярваме, че ако изразим на глас за какво мечтаем, вероятността да го получим е много по-голяма.

За наш партньор тази година поканихме PEPCO – един от любимите магазини на деца и възрастни.
Надяваме се заедно да ви създадем настроение за една незабравима Коледа!
 

В следващите три седмици ви предизвикваме да споделим заедно коледното настроение!

Christmas Tree От 19 до 25 ноември темата ще бъде посветена на коледната украса на дома и трапезата.
Christmas Tree От 26 ноември до 2 декември ще си говорим за подаръците, за които мечтаят децата, и ще споделяме техните писма до добрия белобрад старец Дядо Коледа.
Christmas Tree От 3 до 10 декември ще дискутираме кои са най-оригиналните подаръци за него и нея.

Следете темата, защото ви очакват вълнуващи въпроси, изненади и предизвикателства!

Gift А какво е Коледа без изненади? От PEPCO са се погрижили да поддържат коледния дух!
Те ще зарадват 15 от вас с ваучери за пазаруване на стойност 20 лева. В края на всяка седмица ще избираме по пет победители, за които празничното пазаруване ще започне съвсем скоро.


Първият ни въпрос към вас е:
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал? Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.
Втори въпрос
Трети въпросМоля, запознайте се с общите условия на активацията тук.
# 1
Моят дом би пожелал тематични съдове за празничната трапеза, за да си създадем уют и атмосфера. В Пепко намирам много находки за дома си
Виж целия пост
# 2
Моят дом би си пожелал здрави и щастливи деца, които да го украсят. И здрави и щастливи родители да направят Коледа истински празник!
Виж целия пост
# 3
Моят дом би си пожелал притежателите му да са живи и здрави🙂 и да се грижат за него добре.За Коледа украсяваме цялата къща-отвън и отвътре.Върху масата слагам покривка в тематична окраска,като и приборите са такива.
Виж целия пост
# 4
Бих си пожелала само здраве, всичко друго е без знамение, ако го няма.
Виж целия пост
# 5
Бих си пожелала здрави и щастливи близки, с които заедно да украсим дома. Детето да е радостно, да има светлина в дома и душите ни!
Виж целия пост
# 6
Моят дом би си пожелал да има здрави и щастливи деца ,спокойни родители и много смях
Виж целия пост
# 7
Здраве най вече.
Виж целия пост
# 8
Моят дом като цяло, а и при това положение сега би си пожелал само здраве Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Единственото нещо, което домът ми би си пожелал в този момент, е всички да сме здрави! Ако сме здрави, ако сме заедно, всичко ще е наред. Украсата, разбира се, е задължителен елемент и създава уют, особено когато е сътворена от детски ръчички.
Виж целия пост
# 10
Дома ми би си пожелал повече обитатели, повече светлинки и още повече празнична украса!
Виж целия пост
# 11
На този етап би си пожелал здраве и любов. Клише, но е най- необходимото, безценно и важно нещо.
Виж целия пост
# 12
Моят дом би си пожелал, всички да сме живи и здрави, да украсим елхата и да направим любимите си семейни ястия.
Виж целия пост
# 13
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал? Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.
Би си пожелал здраве за всички, светлина в душите и повече усмивки. Би си пожелал празнична украса и аромат на Коледа.
Виж целия пост
# 14
От години правя коледната украса за дома ни сама, винаги има и по нещо ново  Simple Smile. Липсва само още повече светлина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия