Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

  • 130 356
  • 2 749
# 2 640
На дъното на шкафа намерих една отворена бутилка Кралица Марго. ММ я пробва и каза, че нищо й няма. Но отзад четох, че трябва да се консумира скоро след отварянето, а аз даже нямам представа от кога стои така, но със сигурност година-две. За хвърляне е, нали? Simple Smile
Нищо и няма. Изпробвано.Wink
Аз пък да похваля една биричка в стъклена бутилка от 330 мл имитираща на визия короната. Ами да ви кажа и на вкус доста я доближава и е към 1.20 . Забравих и името , но днес отново ще си взема , че много ми допадна.
Виж целия пост
# 2 641
Пудрата захар много на бучки Sad
Виж целия пост
# 2 642
Пудрата захар много на бучки Sad
Да не се е овлажнила?
Виж целия пост
# 2 643
Пудрата захар много на бучки Sad
Покрай правенето на сладки и хвърлянето на едно око на тортената тема, за пудра захар знам: от Билла на Диамант Wink
Виж целия пост
# 2 644
Пудрата захар много на бучки Sad
Да не се е овлажнила?
Доста добре е пакетирана ама на бучици стои
Виж целия пост
# 2 645
Феникс, моите две парчета врат са гладко изрязани и оформени. Нали за българското месо, на 6 лв. килото питаш.
Долче, и домашните казаха, че без руска салата няма да дойде Нова година 😀
Виж целия пост
# 2 646
Феникс, моите две парчета врат са гладко изрязани и оформени. Нали за българското месо, на 6 лв. килото питаш.
Долче, и домашните казаха, че без руска салата няма да дойде Нова година 😀

ама как българско, испанско е. не ме вкарвай в ужас сега, че не съм заграбила 200 парчета Joy
аз вчера мариновах плешката - съвсем прилично изглежда, даже не ми изглежда химизирана/прана, ама знае ли човек.
Виж целия пост
# 2 647
Жената, вярно е испанско😠
Подведох се по надписите, че е произведено в Ловеч.
Виж целия пост
# 2 648
Аз забравих кое му беше лошото на испанското...и награбих 2 парчета вчера.
Виж целия пост
# 2 649
Някой да е виждал ел.фондю някъде?
Гледаха ме странно какво било това
Това от минала брошура ли дето беше?Имаше в наше село,вчера видях.
Днес имаше едно е Лидъл Несебър.
Виж целия пост
# 2 650
И моето парче беше с правилна форма, даже си го нарязах на филии за пържолите довечера.
Виж целия пост
# 2 651
Хора, мнения за охладеният свински джолан с кожа ?
Виж целия пост
# 2 652
Тета, аз лично намирам разлика във вкуса, като най-кофти са ми немското, после испанското. Отделно, че в къщи има един чувствителен корем, дето не понася и всякакво, обикновено с българското няма проблеми, и някои други. Но от Кауфланд имам категорична забрана за месо, не зная тяхното какво е.
В любимата месарница, по спомени, врата с кост беше към 12 лв., та и аз взех 2 парчета от испанското. 😸
Виж целия пост
# 2 653
Хора, мнения за охладеният свински джолан с кожа ?

Аз не го харесвам. Може да не знам как и да го приготвя, но тази кожа се свива и стяга при варене и печене. Реже ли се предварително, не знам...

Иначе джолан но БЕЗ кожа ми е любим...става чудна супа. Но вземам от друго място.
Виж целия пост
# 2 654
Аз взех един път Лидълски джолан с кожа, но ни дойде прекалено мазен. Нещо съм се повредила, едно време колко мазно ядях...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия