Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Синди Крауфорд - нова тема 2020-2021г.

  • 2 557
  • 5
Здравейте, дами!
Знам, че има различни теми по въпроса за спортуване вкъщи, видео тренировки и пр., но бих искала да създам нова и актуална тема за вечните упражнения на супер-модела Синди Крауфорд от 90-те. За съжаление, търсих много, но няма нова тема-продължение за нейните много ефективни тренировки.

Бих искала да обменяме опит тук, независимо коя от нейните тренировки правите. Ще се радвам да чуя колко пъти седмично се занимавате, дали комбинирате с някакъв хранителен режим, какви резултати искате и какво сте постигнали вече. Ако искате, можете дори да споделите снимки с резултати си "преди и след", без да се вижда лицето Ви, естествено. Вярвам, че по този начин ще се мотивираме взаимно и в трудните моменти няма да се отказваме.
Лично аз съм чела стари теми тук, както и коментари в YouTube, че резултатите не закъсняват. Още след 2-3 седмици тялото започва да се оформя видимо, стягате се, топите мазнини, не просто сваляте килограми/течности. Аз миналата година правих упражненията много редовно и се чувствах отлично, хапвах си нормално без ограничения, но видимо бях свалила сантиметри в краката особено, което е най-големият ми проблем. От глупост и мързел се отпуснах пак...
В момента спазвам хранителен режим от диетолог, специално създаден за мен. На четвърти ден съм. Упражненията ги правя вече 2-ра седмица много редовно. Правя Shape your body, 2-рата тренировка, тъй като съм още начинаеща. Другите ме затрудняват. Снимала съм се дори, за да следя и визуалния ефект, не само теглото си. Започнах с 62,5кг. и целта ми е да стигна до 53-55кг. Ако темата потръгне, за което се надявам, ще прикача снимки с резултатите си след известно време.

Прикачвам линкове от YouTube с упражненията, за да ги разгледате, в случай, че не сте запознати и Ви моля да пишете само за тях. Ако някой иска да тренира с Били Бланкс, списание Self и др. има общи теми за тренировки домашни условия. Ако някой открие още линкове, нека сподели. Благодаря за вниманието и успех в отслабването и стягането на всички!

https://youtu.be/bydu12aGOLA - Shape your body 1, 2 & 3
https://youtu.be/DVudMzO0BZQ - The next challenge
https://youtu.be/xyPaPysxltA - A new dimension
Виж целия пост
# 1
И аз се интересувам, благодаря за темата.
Първият линк отваря някаква реклама
може би трябва да е това Shape your body 1992
https://www.youtube.com/watch?v=Rj5nJQ8a3yU&ab_channel=olesya
Виж целия пост
# 2
Още на времето, когато излезна видеокасетата, правих упражненията. Спомням си, че ефектът беше страхотен. И до ден днешен, си мисля, че това са най-добрите упражнения. Определено бих започнала у дома, точно със Синди.Благодаря за линковете. Остава само малко да се самомотивирам. От както съм забременяла, не съм спортувала и се чувствам доста отпуснато. Бебето е вече на 9 м и мисля, че вече ми е време.
Виж целия пост
# 3
Ооо, какви спомени! Simple Smile Като ученичка някакси се сдобих с видеокасетата от една съседка тогава и правих малко упражненията. Бих ги разгледала пак, щом още са актуални.
Виж целия пост
# 4
Има ги на файл със субтитри, който се интересува, да ми пише.
Виж целия пост
# 5
Здравейте, виждам че темата е замряла.
Аз родих преди близо два месеца и половина, със секцио. Имам доста за сваляне както от бременността, така и качени килограми преди нея. Поръчах си диска A new dimension и смятам да започна с първите два комплекса, след което да премина на третата тренирочка от него. Преди години тренирах с Shape your body и имаше много добър ефект.
Ще помоля авторката на темата да сподели резултатите си, защото виждам, че е минало доста време.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия