За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 27 034
  • 736
# 720
Аз ползвам тази стъклена форма и много я харесвам.
http://porcelainbg.eu/bg/product-view/39.html
Виж целия пост
# 721
Утре ще правя прясна паста с кайма,гъби,доматен сос,пармезан и т.н.
Искам и някакъв лек десерт да направя,но не знам какъв 🤔
Дайте идеи,моля?
Виж целия пост
# 722
Утре ще правя прясна паста с кайма,гъби,доматен сос,пармезан и т.н.
Искам и някакъв лек десерт да направя,но не знам какъв 🤔
Дайте идеи,моля?

Ориентирай ни с продукти. Thinking
Виж целия пост
# 723
Утре ще правя прясна паста с кайма,гъби,доматен сос,пармезан и т.н.
Искам и някакъв лек десерт да направя,но не знам какъв 🤔
Дайте идеи,моля?

Ако става въпрос за десерт с паста, виж този на Йоана
Виж целия пост
# 724
Паста ще е основното.За мен това е тежка храна и искам десерта да е нещо по-леко и ефирно,но нищо не мога да измисля.
Виж целия пост
# 725
Утре ще правя прясна паста с кайма,гъби,доматен сос,пармезан и т.н.
Искам и някакъв лек десерт да направя,но не знам какъв 🤔
Дайте идеи,моля?
От мен:
1. https://morrennaa.blogspot.com/2020/02/blog-post_17.html
2. https://morrennaa.blogspot.com/2020/12/blog-post_5.html
3. Нещо на този принцип - https://morrennaa.blogspot.com/2020/12/blog-post_9.html
Виж целия пост
# 726
Панакота (три пъти редактирам, все ми пише Панайотов)
Виж целия пост
# 727
Паста ще е основното.За мен това е тежка храна и искам десерта да е нещо по-леко и ефирно,но нищо не мога да измисля.

Круши със сметана на фурна

Умен сладкиш

Бананов десерт с извара
Виж целия пост
# 728
Паста ще е основното.За мен това е тежка храна и искам десерта да е нещо по-леко и ефирно,но нищо не мога да измисля.
Кисело мляко със сладко, може и с банан.
Виж целия пост
# 729
И аз съм за подобен лек сладкиш - преди години тук се въртеше един с бишкоти, кисело мляко и лимон. Много ефирен и приятен, въпреки, че на пръв поглед не хваща око. Стига да не ви се стори студен в тези зимни дни. Снимките не се виждат обаче. При мен проблемът е ,че като го почна и не мога да се спра Relaxed
http://aelisaelis.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html
Виж целия пост
# 730
Здравейте , може ли изпитана рецепта за панакота? Гледах в нета ,но не можах да реша коя ще ми се получи. Никога не съм правила а ми изглежда вкусно 😁
Виж целия пост
# 731
Здравейте , може ли изпитана рецепта за панакота? Гледах в нета ,но не можах да реша коя ще ми се получи. Никога не съм правила а ми изглежда вкусно 😁
Тази е много хубава
http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2020/05/strawberry-pan … cotta-recipe.html
Виж целия пост
# 732
Скрит текст:
Здравейте , може ли изпитана рецепта за панакота? Гледах в нета ,но не можах да реша коя ще ми се получи. Никога не съм правила а ми изглежда вкусно 😁

https://ipeychev9.blogspot.com/2017/05/blog-post_13.html
Виж целия пост
# 733
Преди 2 месеца купихме жива пъстърва Сивен от рибарник. Решихме, че едната риба, която е по-голяма, ще ни е в повече и я замразихме. Тези дни я размразихме и се оказа, че не може да се нареже или филетира, защото месото е меко и се разпада. Иначе бяло и отлично на мирис. В края на краищата добавих филета от толстолоб и стана хубава рибена чорба. Но въпросът ми е,  защо така се разпадаше месото? И друг път сме замразявали, после размразяване и на скарата или в тигана.
Виж целия пост
# 734
Единственото логично обяснение, за което се сещам, е, че сте я замразили мокра. Кристализиралата вода в съединителните връзки е довела до разпад на мускулните влакна след размразяването.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия