Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препоръка за ветеринар хирург

  • 798
  • 6
Здравейте,

Открихме образувание на крака на кучето ни и търся специалист ветеринарен хирург, при когото да го заведем. мястото е близо до става и видимо пречи на кучето да ходи. Моля без общи препоръки за ветеринарни клиники, имаме редови ветеринар и място, от което сме доволни за обичайните процедури, трябва ми обаче човек хирург с опит, ако има такъв, който Ви е помогнал за идентичен проблем, моля споделете. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравейте,  за кой град става въпрос?
Мога да препоръчам д-р Златева от к-ка Свети Георги в гр.София, кв.Редута. Тя оперира на скоро моето кученце (друг тип операция - коремна), но тя и екипа й имат опит и тя спец. се слави като добър хирург.
Виж целия пост
# 2
Ето от този ветеринар имам впечатления като ортопед, беше ми препоръчан, хирург е:
https://svetiantim.com/д-р-николов/
Виж целия пост
# 3
Боже,забравила съм да напиша,че е за София. Благодаря много за отзива!
Виж целия пост
# 4
Ето един линк да погледнеш и от мен. Оказа се, че е дори доцент и към момента е заместник-председател на Асоциацията на ветеринарните хирурзи в България..
https://www.svetigeorgibg.com/index.php?p=team

Пожелавам успех на кучо! Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Централна ветеринарна клиника... кучето ми от пълна парализа на задните крака след тежка дискова херния, го прибрах на крака отново. Ако някъде има специалисти... то те са там.
Виж целия пост
# 6
Мои познати са много доволни от д-р Николов от клиника "Св. Антим".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия