Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Почивки между тренировките

  • 1 175
  • 4
Четох най-различни неща по въпроса, срещнах дори и мнения, че една мускулна груапа трябва да се трнира веднъж на седмица, но мен ми се струва прекалено. Колко време е нужно да се почива между тренировки от упражнения вкъщи?
Виж целия пост
# 1
Препоръчително е една мускулна група да се тренира поне 2 пъти в седмицата.
Упражненията, особено ако не са с някакви големи тежести едва ли изискват много време за възстановяване. Вече според твоето време и желания можеш да ги разпределиш. Хубаво е да има някаква почивка, разбира се. Но за повечето хора 1-3 дни почивни дни в седмицата са достатъчни.
Виж целия пост
# 2
Малко хора се натоварват достатъчно с домашни тренировки, за да имат нужда от някакво възстановяване. Спокойно може да тренираш през ден като обаче се движиш възможно най-много всеки ден - това включва ходене, качване на стълби без асансьор и т.н.

Ако искаш резултати от тренировки, трябва да имаш минимум 3 такива седмично. Иначе другото е раздвижване и за тонус.
Виж целия пост
# 3
отбелязвам силната корелация между никнейм и тема Smiley

Ако сега започваш - тренирай през ден / до 2 минс почивки между серии
Мнения всякакви, избери си 1 и се придържай към него Simple Smile Оттам нататък поддържай постоянство

пп; мотивацията е като къпането, препоръчва се ежедневно
Виж целия пост
# 4
А какво да правя, ако ми предстой мускулна инжекция? Може ли да се бие, ако скоро е тренирано? Имам сравнително силна мускулна треска в момента и едва ли ще отшуми до утре сутрин, когато трябва да ми я бият. Трябва да се постави в областта на кръста/дупето. Не знам как се казва тази в долната част на тялото, където ги бият.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия