Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възпалено гърло + никнене на зъбки след ваксина

  • 454
  • 3
Здравейте Мами,
Моята бонбонка е на 13м. и миналата събота забелязах, че не ми дава да й пипам коремчето, не беше акала от 2 дни и същият ден като си се изходи предположих, че ще й мине. Но забелязах, че не е така е вечерта бяхме на доктор( общопрактикуващ), не сме в България и тук децата нямат педиатър за жалост. Докторът каза, че всичко е наред освен възпалено гърло и каза, че най-вероятно е вирус и да изчакам 1 седмица без да правя каквото и да е. Коремчето също може да я боли от гърлото, заради лимфните възли, ако и те са възпалени. Никнат ни 6 зъбчета на веднъж и на 8ми имахме ваксината за 1г, дали има нещо общо?Имали ли сте подобен опит с гърло на тази възраст, днес се опитах да надникна и ми се стори все още възпалено (не съм сигурна на 100%) тъй като само надничах. Всякакви съвети и мнения са добре дошли. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Синът ми възпали гърло и лимфни възли след прием на Пентаксим,след което стана отит и докато го лекувахме от отит разви безсимптомно пневмония. 40 дена и 4 антибиотика след ваксината стигнахме до болница с пневмония.
Виж целия пост
# 2
Не, от ваксина такива неща не се получават...слушайте си лекаря. Не ви ли изписа нещо за това възпалено гърло?
Виж целия пост
# 3
Не, от ваксина такива неща не се получават...слушайте си лекаря. Не ви ли изписа нещо за това възпалено гърло?
Не за жалост, каза че най-вероятно е вирус и да изчакам 1 седмица. Да бъда честна май тези тук не са си зя слушане. Колко грозно звучи - знам, но си е така. Случвало ми се е аз да посетя личният доктор и той да напише симптомите ми в Гугъл, за да си помогне с диагноза и лечение. То така всеки значи може да е общопрактикуващ лекар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия