Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДГ 85 Родина / ДГ 107 Бон Бон

  • 821
  • 1
Здравейте, нова съм в цялата тази ситуация с допитването...
Детенцето ми е на 2 години и 8 месеца. Предстои да кандидатства за детска градина тази година. И като една съвестна майка, реших предварително да прегледам възможностите, за да избера най- правилното място за отрочето си Simple Smile
Преглеждайки мненията от последните 2-3 години бях останала с впечатлението, че ДГ 85 Родина е предпочитано място пред ДГ107 Бон- Бон ( визирам тези две, тъй като живеем в близост до тях), но някак четейки последните коментари, свързани с ДГ107 Бон Бон, сякаш много родители са доволни от това място, а за  ДГ 85 Родина липсва актуална информация. За момент бях решила, че съм намерила "правилното място", но сега се зароди колебание в мен.
Молбата ми е, ако може да получа наистина актуална информация за текущото състояние на сградите, отношение на учители, активности, дейности, доволства и недоволства от родители....Общо взето всяка информация за двете градини би ми била от страхотна помощ!!!
Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
дъщеря ми е в ДГ 107 Бон Бон, мога да кажа само положителни неща. Директорката е нова, но оставам с впечатлението,че е доста загрижена за градината. В групата се купуват нови играчки, книжки и то не с наши пари:) В детската градина на сина ми преди години събирахме по 50 лв.- за шкафчета,играчки,учебници и т.н.за сравнение. Положителното за мен е, че в детската градина има само 4 групи, дворът е голям, но пък няма салон, в който да се правят тържества на децата, това се случва по стаите. Украсяват се дърветата за баба марта, посадили са цветенца, за Хелоуин бяха направили някаква вещица, сега за Лазаровден ще се обличат в носии, гледат да създават настроение за децата, стаята се украсява с мартенички примерно, цветенца.
Директорката каза, че гледа да има постоянна връзка родители/госпожи, пращат ни снимки от рождени дни, от дейностите през деня.
Допълнителни дейности има йога и модерни танци. За мен това е минус, защото изборът е ограничен,предвид факта, че няма салон където да се провеждат други дейности и нещата се "случват" в стаята, но това е .
Поздрави
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия