Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Руси плувкини?

  • 2 020
  • 7
Здравейте, мами. Поради здравословни проблеми ми препоръчаха да ходя на плуване, но се изрусявам с боя и чувам от доста места, че от басейните русокоските излизат зелени..Animal Frog Предполагам все пак, че на света все има някоя изрусена плувкиня...Joy Има ли такива сред вас - руси и активно спортуващи плуване? Как си поддържате косата?
Виж целия пост
# 1
В басейна няма да ви пуснат да си развявате косата и да пускате косми навсякъде. Ще бъдете с гумена шапка, която ще ви предпазва косата от водата, и водата от косата.
Виж целия пост
# 2
Ходила съм на плуване преди години, когато не бях още изрусена, плувах с шапка, но въпреки това косата ми беше мокра под нея след това. Не ми е била малка шапката или нещо такова, уж беше и гумена по спомен.
Виж целия пост
# 3
Потърси шампоани за плувци, има такива на пазара. Измивай косата веднага след излизане от басейна. Също и поливането на косата с оцет преди плуване помагало, как да стане в басейн идея си нямам.
Виж целия пост
# 4
От химията в басейните е, нещо от комбинацията мед и хлор. Някои басейни обаче вече се почистват по друг начин, вече не миришат толкова на хлор, така че не знам доколко реален риск има.
Виж целия пост
# 5
Е, вземи си хубава шапка, не е нормално да ти се мокри косата, ако си с шапка. Аз по-скоро банските съм забелязала, че много се съсипват.
Виж целия пост
# 6
Няма коса, която да не реагира на водата в басейн, даже без да е руса. Разбира се, че ще има кофти ефект върху косата, зелена няма да станете но изсушаване, по-бързо падане на цвета със сигурност. Просто ползвайте качествена шапка, която ви е по мярка.
Моята коса също е руса, за нея се грижи колорист, всякакви басейни, плаж, слънце са си убийство за русата коса. Дори на плаж винаги ми е прибрана в шапка и не я мокря. А в басейните химията никак не е за подценяване.
Виж целия пост
# 7
В Златна рибка имаше шампоан и балсам на Philip Kingsley срещу хлор/ за басейни, сега не знам дали я внасят, защото и тогава единици я купуваха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия