За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 973
  • 734
Заповядайте в новата тема 😉 старата е тук,  ако някой е забравил нещо

https://m.bg-mamma.com/?topic=1296620.new#new

Виж целия пост
# 1
Мога ли да сложа във фризера баница със сирене и тиквеник. Как ще са на вкус?

Благодаря за новата тема!
Виж целия пост
# 2
Мога ли да сложа във фризера баница със сирене и тиквеник. Как ще са на вкус?

Благодаря за новата тема!
Можеш, и то най-вече баницата със сирене, хубаво е маслото да замръзне и точно така я правя, оставям я на студено, маслото замръзва и след това пека.
С това и се записах, благодаря!
Виж целия пост
# 3
Когато баницата и тиквеникът са изпечени, тогава искам да  ги сложа във фризера?
Виж целия пост
# 4
Със сирене съм замразявала изпечена, ок е! После пак я пъхам във фурната и си е супер.
Виж целия пост
# 5
Имате ли любима пробвана рецепта за червено кадифе Simple Smile Чудя се кремът с маскарпоне ок ли ще е, че имам, или трябва да търся Филаделфия?
Виж целия пост
# 6
Скрит текст:
Имате ли любима пробвана рецепта за червено кадифе Simple Smile Чудя се кремът с маскарпоне ок ли ще е, че имам, или трябва да търся Филаделфия?

https://ipeychev9.blogspot.com/2020/12/blog-post.html
Виж целия пост
# 7
Прочетох,че всеки ден се сменя  млякото на кефирената гъба,ако се гледа на плот,а ако е в хладилник може през 2-3 дена.Фризер нямам,всеки ден не мога и да взимам по 1 литър домашно.А сурово колко издържа в хладилник?
Иска ми се домашно да ползвам повече,но май магазинското ще победи 😀
Виж целия пост
# 8
Аз не съм държала сурово домашно мляко, дори и в хладилник, веднага варя.  Това не е пастьоризирано мляко и...
Виж целия пост
# 9
Може ли да ми обясните как да направя тирокафтери. Много ми харесва, а има 200 рецепти и не знам коя как и какво
Виж целия пост
# 10
Когато сваря млякото, го наливам вряло в буркани с винтови капачки. Ако някоя капачка не хлътне, ползвам първо него. Така имам за седмица. Възможно е и повече да издържа.
Виж целия пост
# 11
Когато сваря млякото, го наливам вряло в буркани с винтови капачки. Ако някоя капачка не хлътне, ползвам първо него. Така имам за седмица. Възможно е и повече да издържа.
Ако млякото е за кефирна гъба трябва да е сурово и непастьоризирано.
Инак моят метод е подобен - но аз варя в бурканите на водна баня дълго на ниска температура. Тоест един вид пастьоризация . Моето издържа и месец .
Виж целия пост
# 12
Като ми остане баница я слагам във фризера. Като й дойде времето я топля в микровълновата. Запазва си вкуса
Виж целия пост
# 13
Може ли да ми обясните как да направя тирокафтери. Много ми харесва, а има 200 рецепти и не знам коя как и какво

Ето ти моята рецепта за тирокафтери. Взела съм я от известен гръцки готвач.
Виж целия пост
# 14
Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия