Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

(Частни) Ясли в Дружба, София

  • 2 131
  • 1
Здравейте! Ще ми е полезна всякаква информация за яслите в жк Дружба, София. Евентуално и съседен квартал. Нада ли имаме ли шанс за държавна, затова по-скоро за частните се интересувам.
Освен ясли гледам, че има и детски градини с яслени групи - има ли такива в тези квартали и за предпочитане ли са пред обикновените ясли?
Не знам за яслите е различно от детските градини, но важно за нас е, освен добро отношение към децата, яслата да има и двор, за да знаем че прекарват и навън време децата.
Благодарности на отзовалите се с мнения!
Виж целия пост
# 1
https://kg.sofia.bg/isodz/spots;jsessionid=CDB4B7C2731DD000941ABB8212C285C5

Оттук въвеждате годината на раждане на детето, после избирате район Искър и излизат свободните места в яслите и детските градини с яслени групи. Всички общински детски заведения в Дружба имат двор (освен ако не става въпрос за някой филиал, за който не се сещам в момента). Разбира се, можете да отидете на място да проверите как стои въпросът с двора на набелязаните от Вас детски заведения.
Няма разлика между самостоятелна ясла и Обединено детско заведение, в което има яслени и градински групи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия