Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добавки

  • 1 523
  • 3
Искам да попитам какво може да ми препоръчате за повече енергия да имам,когато съм на фитнес ?
Виж целия пост
# 1
Достатъчно хранене мога да ти препоръчам аз.
Виж целия пост
# 2
На мен ми помагат протеинов шейк, витамин D зимата и от аптеката витамини от A до Z, каквито има. От време на време пия и селен.
Ако реша да се поглезя си правя шейка с прясно мляко и става вкусен като какао😁
И, разбира се, много вода.
Виж целия пост
# 3
Предтренировъчен продукт (азотен бустер)- дава взривна сила, много енергия, тонус ... подпомага качването на мускулна маса, подпомага възстановяването.... не ти се излиза от залата Simple Smile , нямаш спиране, без значение колко кг/ си вдигнал на тренировката ( само за пример - аз вдигам 12-15 тона на тренировка и ако съм на такъв продукт, след тренировката,  имам енергия за още толкова). Приема се 30 мин. преди тренировка, на гладно с вода. По време на тренировката може да си приемаш и BCAA , ако искаш ... да има и ефект от тренировката )
Моят любим продукт е Total Rush на Weider... но, ако ти, никога не си ползвала подобни продукти - трябва да пробваш с  1/6 доза напр. ... трябва да си и здрава, да не страдаш от някакво заболяване ( напр. проблем със ССС-ма и т.н.)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия