Модни консултации - 53

  • 41 566
  • 775

КАКВО ОБСЪЖДАМЕ ТУК
Скрит текст:
Колко пъти сте имали нужда някой да ви каже откровено дали дадена дреха ви стои добре?

Колко пъти сте си купували импулсивно дреха или аксесоар (ей така за спорта, от моментна еуфория, защото някой ви е вбесил и искате да си оправите настроението...), които после се чудите защо сте купили и само събират прах из гардеробите, чакайки реда си да бъдат съчетани и разходени подобаващо?

Качвайте изображения, за да е нагледно и да може да се реагира по-лесно. Само с примерно описание "имам една лилава блузка..." става сложно, предвид нюансите на лилаво, които съществуват.  newsm47 Едва ли има някой с гадателски способности, който да предвиди кое би стояло най-добре на вашето тяло или да знае кои цветове харесвате...
НАКРАТКО - колкото повече информация има в запитването, толкова по-подробни ще са и отговорите.
ПОЛЕЗНИ БЛОГОВЕ


     
 

   

https://issuu.com/josie_chan/docs/scad_spring2019_fash419_color_trend

ВЪПРОС НА ТЕМАТА
Носите ли и как съчетавате пастели?

Виж целия пост
# 1
Носите ли и как съчетавате пастели?
Не нося, защото не ми отиват. Понякога слагам такъв лак на ноктите си, но пак е по-скоро изключение. 🙂
Виж целия пост
# 2
Благодаря на всички, които ми отговориха в предната тема. Получих и идея за съчетаване с червени обувки, която въпреки че е доста смела много ми хареса как изглежда Simple Smile

Агент, страхотна тема. Пастелни тонове нося, особено лятото като имам тен. Като цяло харесвам и монохромни съчетания и доста често съм в един тон цялата. Знам, че е скучно, но на мен ми допада.
Виж целия пост
# 3
Не нося пастелни тонове и ги не а виждам.
Виж целия пост
# 4
Пастел (като цвят) би ме грабнал предполагам, ако харесам модела на някоя дреха. Но иначе харесвам ярки цветове, да има предизвикателство да съчетавам Joy
Виж целия пост
# 5
Пастелни цветове нямам почти, но нося неутрални тонове и съчетавам монохромно. Не съм фен и на принтове, с някои изключения, а флорални направо не понасям.
Виж целия пост
# 6
Нямам пастелни тонове в гардероба си, но съм решила, че тази пролет искам стилето в пастелно розово или лилаво. Започвам търсенето, ако някой види някъде, моля да сподели Simple Smile
Предпочитам велур, 6-8 см височина.
Виж целия пост
# 7
Ако е лилаво, ще споделиш, нали Blush
Виж целия пост
# 8
Много харесвам пастели и много ми отиват, но не съм си купувала нищо отдавна. Дори, подготвяйки пролетно-летния си гардероб, разкарах всички пудри и пастелно-ментови, защото смятам моделите за неактуални и малко са ми омръзнали. Единствено пастелно розова чантичка си купих, да видим с какво ще я съчетавам.

Останалото като гледам е пастелно черно Grinning

И една пастелно лилава рокля от миналата година, която всички много харесахте. Heart

Пастелно светло жълто ми се носи.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата.

Нося, харесвам и ми отиват пастелни тонове. Наситени, ярки цветове избягвам или ако нося, то това са
аксесоари.
Всички съчетния от тук бих облякла и носила, като изключим някои обувки Grin. Към розовото съм малко скептична, хич не го долюбавм този цвят, но има нюанси с които бих експериментирала.

Не мога да кача изображения, че са по-тежки, но искам всичко показано в линка!
https://fashioninside.bg/fashion/pechelivshata-kombinacia-na-bqlo-i-bejovo/
Виж целия пост
# 10
Пастелни тонове харесвам много.Със светла кожа съм обаче и гледам да са в долната част (панталон, пола),а нагоре да е нещо по-цветно. Или ако е светла блуза, комбинирам с шарен и ярък шал.

Виж целия пост
# 11
Пастел (като цвят) би ме грабнал предполагам, ако харесам модела на някоя дреха. Но иначе харесвам ярки цветове, да има предизвикателство да съчетавам Joy

И при мен положението е много подобно.
Сещам се за едни "биркита", тях съчетавам с леко скъсани дънки и бял тишърт. Класика. Всъщност, в зависимост от аксесоарите, тишъртът може и друг цвят да е.

Мерси за темата!!! Heart
Виж целия пост
# 12
Боже, имах същите преди години Joy Но мисля и тук съм споделяла непоносимостта ми към чехли или по-скоро аз не мога да преодолея себе си да ходя с чехли. Страшно харесвам на ток, също и сабо, но на другите Joy Имала съм, но не ги нося Joy И с годините имах благоразумието да спра да ги купувам поне.
Виж целия пост
# 13
Нямам пастелни дрехи и не нося съответно такива. Не ги харесвам върху мен, придават ми сладникав и мек привкус на излъчването, което избягвам по всякакъв начин. Ако не са върху мен ги харесвам много. Бих се прежалила за нещо в пастелно жълто.
Виж целия пост
# 14
Агент, благодаря за новата чудесно оформена тема!
Пак ли се опитват да налагат пастелните цветове? Това се случва поне веднъж на десетилетие май. След косите, идва ред на дрехите...
Намират се тук-таме пастелни тонове в гардероба ми, но не са ми любими. Измиват ме и трябва да гримирам по-силно очите си. Имам чувството, че крадат от характера ми също.
Пастелна мента и пастелно лилаво много ми отиват. Особено последното. Пастелно розово и сиво обичам, но и тях не ги броя за пастелни цветове сякаш.
Когато нося дреха в такива нюанси, монохромът добре ми се получава. Харесва ми и с бяло.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия